Tuesday, November 30, 2010

TIPS kekal sexy dan kachak

pehal asek tukar tajuk je nih ha gila ?

ini tips sebelom tidor .
sila hantuk2 dan ketok2 kepala sblm baca.
sila baca doa sblm tido .
sila belasah sy dgn manja.
sekian . saksikan dgn gembira dan tenang .
*
*
*
SAM: Kau nak buat apa dengan dawai penyangkut baju dalam kereta kau tu?
DOL: Manalah tau kot-kot aku tertinggal kunci dalam kerata, bolehlah aku gunakannya.....

SAM: Aku suruh kau tengokkan barang dalam rumah aku, kenapa orang boleh pecah rumah jugak?
DOL: Manalah aku sedar, aku sedang tengok TV kau.

SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut?
DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum, lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati.

SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu?
DOL: Sebab dia tipu. Aku beli 3 barang dia mintak 6 ringgit. Kata kedai 2 Ringgit

SAM: Hantu Bungkus!
DOL: Kat mana?
SAM: Kat kedai nasi campur, aku nak beli nasi dah habis. Makcik tu kata ada orang dah beli semua. Hantu betullah!

SAM: Kau kata binatang peliharaan kau mati lemas? Mana kau tau dia mati lemas?
DOL: Sebab aku bela ikan emas. aku jumpa ia mati dalam air!

SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejur tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....

SAM: Macam tak caya kau dapat 200 markah dalam ujian lisan tu....
DOL: Susah apa... aku dah ambik ujian tu 20 kali.
SAM: campurkan semua markah , dapatlah 200 markah

SAM: Tadi lampu merah, kenapa kau jalan aja?
DOL: Kat kampung aku ni, biasa jer.
SAM: Ni lampu hijau, kau berhenti pulak.
DOL: Takut terlangar orang kampung aku!

DOL: Sam, aku rasa kau kena beli TV lain lah. Dah sejam aku tercari-cari channel tak dapat.
SAM: Memang aku nak beli TV pun, yang kau adjust tu , ketuhar microwave!

SAM: Kau celup lalat dalam air sirapkau Dol?
DOL: Kita kena buat cam tu kalau tak nak keracunan!
SAM: Itu kalau lalat jatuh dalam air, bukan bawa lalat dari rumah!

SAM: Apasal kopi yang kau buat ni rasa masin?
DOL: Gula dah habis!
SAM: Yang kau pergi campur garam apasal?
DOL: Kan aku kata, sebab gula dah habislah!

SAM: Aku tengok kau beberapa hari ini "candle light dinner" dengan bini kau, mesti dia suka.
DOL: Dia marahlah. Aku lupa nak bayar bil elektrik, api rumah aku dah kena potong!

SAM: Tadi aku jumpa doktor, kena 20 ringgit.
DOL: Biasalah tu, "consulation fees".
SAM: Tapi aku jumpa dia kat bus stop!

DOL: Bini aku kata aku tak buat apa-apa kat rumah.
SAM: Betullah tu, kau bukan nak tolong dia buat kerja. Selalunya apa kau buat kat rumah?
DOL: Buat dono jer

SAM: Aku ada AIDS? mana ada...
DOL: Aku baca 1 dari 10 orang kat Negara ni ada aids. Aku dah tanya 9 orang, semua tak ada aids, kau orang ke 10, tak payah tanya, aku dah tahu...

SAM: Dol, aku dengar bunyi batuk kau makin teruk!
DOL: Iya ke? kalau macamni aku kena banyak berlatih agar dapat batuk dengan lebih baik lagi.

SAM: Apahal kau bertenggek atas dahan tu siap pakai tie dengan briefcase?
DOL: Aku dah naik pangkat la, Sekarang aku jadi BRANCH MANAGER


bye MySpace
sila gelak lepas baca.

mestti Baca kalao x pendek tettt .

Saya sayang awak..tapi betul ke awak sayang saya ??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??

saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..

awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..


awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.

saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??malu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu. tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..

awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..


awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..dah nak subuh la..kejap lagi mesti Dia panggil saya..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..

MySpace
hamek kao . panjang gila .
baca jgn x baca .
kopipaste kat fb nih nur layyin . bnyak lagi kot kt sna .
sila gelak lepas baca.

Daddy At home (:

fuhh bru habeh siapkan hidangan makan malm utk family .
biasa lah anak dara berwawasan . hoho
time mkn2 ada ke patot mak aku kata aku mcm mak tiri .
adek aku majok ngan aku sbb aku salu tengking dia .
ah lantak lah . sapa suh tanak buat keja .hee
MySpace
next~
tengok x cita yg tajuk en3 nih ?
apa x tgk ?
dari hampa dok tgk cita anugerah hape ntah kat tv9 tuh baek tgk cita nih .
mak aku yg asek dok kutuk2 anugerah tuh tp still dok tgk .pelik aku .
heee x best lngsg cita indon nih .
memualkan tokak den jek .
asik jalan cita yg sama dah la lma gila nak habeh .
ending plak ntah pape .harap muka je nsem2 cun . aishh
err teremo plak aku .

tapi tpi dah habeh kot cita ddy at home tuh ary ni .
sbb tdi tgk cam ending je kan .
cita singapore agak best .
aku mmg suka tgk .
err bukan nk kta cita tempatan x best .
tapi err agak x sama selera dgn i lah .hox
asek cinta pastu hasad dengki2 pastu bunuh2 yg x real .
pastu cium katak . haih

ok cita ni mngisahkan pasal bapak2 yg jdi cm mr mama .
ala suri rumah . walaopon mula2 semua org asik kutuk je .
asek pndang hina jek buat laki yg x de kerja nih .
tpi last2 depa ni jd suri rumah yg bjaya gila .
hohox ada 2 keluarga dlm cita nih .
best kot . aku suka .
cita2 aku nak jd suri rumah smakin berkobar2 . hoho
cita pasal family . eh aku rsa dorg mmg suka buat cita pasal family .
mngikut kadar ingatan aku la kan . heh

ok ok . ini en3 buang masa jgn baca ok .
MySpace
sila gelak lepas baca.

pondok-pondok dan masak-masak .

*penang dah masuk waktu zohor .
korg dah solat secara berjemaah belom .
aku x pe . cuti cuti malaysia .

ni ni nak tanya sikit .
siapa nak jadi suami aku ?
cute apa  .
cam cipan .
MySpace

okay sila sepak dgn berhemah .
dah pukul 1 tapi x tao nak masak apa .
sobs sobs dah x de idea .
ary ni beli ikan apa ntah .
bulat2 yg isi jek x de tulang .

biar lah masak lambat . bukan ada sapa .
parents balik petang . heh
agak2 nak masak apa nih .
tnya kat diri sendri jeh .
*bukan ada org pn nk tlg jawab *
ayat simpati mcm tapir .
bye
sila gelak lepas baca.

si kecilku . . chakk !

ahahaha pagi2 dah bangun awal .
konon nak joging kat luar ,
tpi tgk cm kabus je .kampung biasa lah .
dat y i likeee kampung . heheh
pastu aku baring2 la kat kusi .
pastu kan kan . tiba2 abg avenged sevenfold pgl2 i plak sbb mak i call .
ehem ehem pulihkan suara .

'ha ye bu . ha dah bgn dah . ngah buat sarapan .
dah sidai dah  baju.
ubat ? ha dah makan dah pagi2 tdi .
laa mmg suara una serak2 kan . batuk la katakan .
aishh dah bgn dr tadi . siap joging lagi *dalam mimpi*
ha ok ok nnt una masak la . papai .'
MySpace
ehemm duhhh slmat dgn kadar pantas aku pulihkan suara .
gila aku tertidoq . slmat bru pkul 10 mak aku call.
smpat lg p kedai beli lauk ngan sayuq .
grrr tu bru tido kat kusi lao kat katil bgn2 dah petang .hee
mak aku mmg suka call aku .
dia g ofice kul 7 lebey ngan ayah aku .
aku mmg salu babai dorg msa nak g keja .
pastu trus masuk tdo balik . heheh
banyak btol aku menipu mak aku ary ni .pagi2 dh buat dosa . sobs sobs .
sbb x mao beletiaq punya pasal .
heheh slamat ayah aku x balik tiba2 .
ayah aku kdg2 dia kna pegi ladang org utk cek binatang la kot .
ladang2 ternakan kan byk kat kawasan yg agak berdekatan dgn rumah aku.
jadi dia kdg2 singgah kejap .
kalau ayah aku beletiaq lagi terok dr mak aku ,
gila pedas punya leteran . heheh

errr okeh . nak siang ikan . hox
ehem sy anak dara berwawasan .
dah boleh masuk minang . haha pang !
MySpace
sila gelak lepas baca.

Monday, November 29, 2010

hamek hamek ! serangan bertubi-tubi

ngah mogok sbb intenet separa lambat .
huhh  =.=
nie mesti satu konspirasi supaya aku ttup lappy
dan terus berstudy .
heh aku x kan mengalah .
aku boleh study sambil menggila .

err okay okay . terok sgt dah aku dok umah nih .
mmg pemals tahap apa aku x tao dah .
buku mmg gila susah nk pegang .
so ary ni aku aku dpt sdikit keinsafan
utk selak 2 3 kerat subjek yg masih blom di'exam'kan.
rasa2 ary ni cam nak study subjek killer nih .
VISUAL BASIC dan E-COMMERCE .

2 3 minit berlalu . . . .
duhhh umairah x de kat sisi plak.
lao x bley tanya dia apa yg x tao .
sobs sobs . ni yg malas nak study nih .
*alasan . pang jugak kunx.
MySpace
sila gelak lepas baca.

Apa kes ?

kenapa ntah streamyx kat rumah aku
tetiba x ley access intenet .
x kan ayah x byar bil kot .
tp tadi still bley guna.
so terpaksa la guna berukband plak .,
bradband kat kampung aku dah la sedikit siput .
nak loading pon kemain lamanya .
siap boleh makan dan berguling2 tnpa henti lagi .
maxis ngan celcom sama jek .
sbb nak hujan ke ? kat sini dah mendung dah .
2 3 ary ni asek hujan jek .
best mmg best x de panas sgt .
tapi kat kmpung x hujan pon mmg sejuk jek .

okay skunx mood aku mood suka join contest dan GA
x tao la knapa ,
MySpace
er sbb hadiah mungkin .
tp x kesah pon .sbb cm x kn dpt jek .
hohox ramai saingan weyh .
aku join sbb kna tag pastu sbb ada la jugak kan idea nak buat en3 baru .
x de la kosong jek .
cm incix ben salu kata .
jgn biar blog anda dingin jek . kna update kerap2 kata nya . wuu
tp tu lah manusia malas cm aku nih mmg x lari sifat kemalasan dia.

so kalau ada contest ke GA ke meh ajak aku join .
aku akan berusakha yg terbaik .
MySpace

err ok bye .
sila gelak lepas baca.

Sunday, November 28, 2010

Header Untuk Qila


malam buta ni rasa nak join GA nih .
trima kaseh cik qila ajak i join .hohox
meh sapae2 nak join bley klik sini eh 

Syarat-syarat nak join Header Untuk Qila ialah seperti berikut:

1. Anda mestilah follower blog cik qila.
2. Dah nama pun Header untuk Qila so korang kena la buat header untuk Qila.
3. Buat satu entri mengenai segmen ini, bertajuk "Header Untuk Qila".
Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.
4. Header korang mesti lah menggunakan gambar yang kat atas ni ye.
5. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.
6. Tinggalkan komen di entri blog beliau.

Hadiah :


1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

Sponsored by ;
eternityhijjab

Tarikh tutup : 12.12.10

ha ini dia . 
aku buat header utk cik qila yg cantexx .
err tapi ini header x brapa nak superb la kan .
wuuu
err sgt lah simple . mak aku pon kta simple.
klik untuk tumbesaran yg sempurna

yg ni aku try bagi serabut skit . heheh

wahahaha . header aku pon cam hape ntah .
ada hati nak buatkan header utk org laen .
haha . x pe x pe cuba nasib .
nak dpt shawl free jugak .
sobs sobs .

sila gelak lepas baca.

apa aku rasa ?

x de mood . sobs sobs .
sejak 2 3 minggu ni rasa terpinggir .
serabai selekeh je rasa .
nak buat menda apa pon dah x de nafsu .
sobss .
buku haram x baca .
exam dah nak dekat .
tu lah laen kali jgn bagi cuti sblm exam .
aku mmg x kan baca lao ada kat rumah .
huuu
suara dah jadi sengau .
rasa dah boleh jdi artis ,.
budak2 girl generations dah boleh bg surat tawran kat aku nih .
haihh MySpace
sila gelak lepas baca.

SUPERB Geek Cakes

aku suka kalao blog tuh banyak gambar yg best dan x pernak tgk .
err exceli ada banyak lagi kan blogger mcm nih .
banyak blogger mcm nih .
suka shre info2 yg menarik .
pandai tarik perhatian eh .

sini aku nak tunjuk gambar plak .
err siyez aku x nak makan .
aku simpan je dlm freezer .heheh
omputih mmg salu obses dgn menda yg dowg suka .
lao obses dgn technology ha cmni la jawabnye .

ini aku paling suka.



ada banyak lagi .
boleh tgk kat sini 

sila gelak lepas baca.

Sarapan dan kepentingannya

oyeahh ini bukan blog kesihatan atau kewarasan .
ini sbb hari2 mak aku asek beletiaq sbb aku suka lewat2kn sarapan
dan kalau kat rumah sewa aku mmg x sarap dah trus lunch jek .
mao x hangin mak aku dengar .
so prkara biasa bg family aku adalah mendengar .
eh semua pon sama kan ,
well mak aku beletiaq suma ada kebaikan .
siap bg fakta dan suruh bukak laman web tu la tu ni utk refer .
so korg dah break1st kah ?
makan apa ? angin ? ke hati ?
aku makan nasi lemak .
sekadar gambar hiasan . hoho
kat mana2 cerok pon mesti ada menda alah nih .
kira makanan plg rare kat malaysia nih .
setiap 1 meter msti ada je yg jual .
so korg x kan kebuluran or mmg akan kbuluran jika x da duit . heh
apa yg pasti eh aku suka gambar nih
grrr~
dan er ini plak bila aku taip sarapan dia kuar yg ini .
kenapa ? apa kaitannya ? aishhh .
sarapan kat negeri mana nih ?
tutup mata dan jgn tgk . pasti muntah 
sory sory . pagi2aku dah buat org ramai muntah darah bertubi2 plak .
heheh pape la google nih .
mcm2 ada .
aku taip nasi lemak . nasi lemak laen yg keluar 
siap ada gambar sharifah sofea yg blakon cita nurkasih .
apa motif ? blurrr*

okay berbalik pada kepentingan sarapan .
apa kata korg rujuk lamn web ini ada banyak lagi pndai2lah korg cari.
aku mlas nak kopipaste .
errr ni pasal sahur tapi ada juga selit sal sarapan .hok
satu lagi yg ni . manfaat sarapan pagi
bahasa indon kot . tp boleh baca kan . 
okay nak p kedai beli lauk kejap nak masak nnt .





sila gelak lepas baca.

Saturday, November 27, 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

tajuk dan segmen yg beliau bg sgt rare .
so siapa2 rasa nak join boleh la sbb mmg berbaloi baloi kalao join sebarang aktiviti beliau .
klik sini tanpa segan silu .BenAshaari.com di segmen
MARI REDAH RAMAI RAMAI
aku penah join segmen beliau sblm nie.
dan hasilnya sgt memuaskan . heheh
aku nak join sbb aku suka semua entry beliau nih .
aku juga suka wifey beliau yg cute *err pang skali *
okay okay next .
tanpa membuang masa dan waktu dan tenaga .
ini list yg patot dan mesti baca .
err kna 5 je ke ?. caishh bg paha nak kepala .


  1. cerita apa yang patut diceritakan di dalam blog
  2. kenapa kejar trafik tinggi
  3. jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru
  4. follow-u follow me?
  5. sesuatu-yang-ku-belajar-mengenainya


alaa dah 5 ke ? banyak lagi weyy sambung bca kat blog beliau dah ler eh .
pastu plak yang aku pon kna bagi ?
duhh dah la suma entry aku niyang rapek punya koleksi .
suma merapek kerepek bagai .
x bagi kunx x cukup syarat kan dah jd OKu .sobs sobs.
ok aku bg jek x pasti kna baca tao .
maluuu nips .huu
MySpace

  1. segmen-jom-berkenalan-khas-buat-blogger
  2. tips-tips-utk-sape-yg-putus-cinta
  3. hott stuff ! heh
  4. love-to-being-unperfect
  5. ini-kisah-kami-semua-part-1

okay sekian wassalam .
jgn baca entry aku .
x senonoh . sobs sobs .
baca yg incix ben saja tao . huu
MySpace
sila gelak lepas baca.

Selamat pagi Malaya

aku suka hari sabtu sbb ada pocoyo.

mak aku suh aku rehat dgn sbarang alat elktronik spt lappy dan nset
utk jangkamasa 1 hari .
sobs sobs .kenapa ?
ni suma sbb minggu ni aku asek saket kpala yg aneh.
mata aku dah mcm roller coaster .
tapi er aku terbukak jugak nih
sbb mak aku kuar . heheh
err jgn lah nak repot2 pula .
x sedeh ke aku x de new entry .
huuu

jgn lah nak saket terok2 plak .
x sanggup den nak hadapinya . heh
okay chiow dulu .
tgk tb .*tb x pe sbb jauh dr mata * hoho
sila gelak lepas baca.

Friday, November 26, 2010

Akak Tertipu Tipah . sobs sobs

apakah kenapa mengapa bagaimana  ?
bukan sesi bahasa melayu .
tapii ini berkaitan masa hadapan .
masa hadapan aku ! keamanan dunia terletak di tangan aku .
kenapa perlu kejadian seperti ini berlaku . kenapaaa katakanlahh !

MySpace sobs sobs .

errrr apakah ini ?
sinopsis dari filem 2 alam ke ?
tidak tidak ini masalah paling berat .
semua org sedang memperkatakan tentang ini .
rata2 di dunia B sudah kecoh dan panas tntang masalah ini .
ini lah dia masalahnya .

Dear Nuffnanger,

Due to a system error, your global CPC earnings for the week of 14th-20th November were duplicated when the earnings were credited yesterday (25th November). You are receiving this email because your account was affected.We have made the necessary adjustments to our system and you may find that your displayed earnings will be slightly different from the 25th of November due to this.We apologize for this error and any inconvenience caused to you. Thank you for bearing with us. 

aku dah tertipu sebenarnya ,
er tapi bukan lah tahap perlu buat repot polis . heh
aku saja nak kecoh lebeh . hohox
ni suma yang bahagia nuuf wat gempak terbagi duit lebih punya pasal.
ni je yg aku dapat sebenarnya .slamat x lari banyak .heheh

sabar sabar . hox
MySpace kecoh x kecoh x ?

tampar jugak kan . 
aishhh 
ok itu sahaja . sila belasah aku secara berjemaah .

sila gelak lepas baca.

Duit ke apa ke nie ?

AKU X PAHAM LAH . sobs sobs

aku rsa agak blurr
* ya ya aku tao korg punya duit lagi beribu dari aku .
aku x kesah . ni cerita aku bukan crita kao kao . heh
*tapi aku musykil juga . apakah menda diatas ? 
tetiba ja eh banyak jugak duit aku rsa mcm baru je letak menda nih kat blog .
boleh shopinx baju . heheh
korg yg dtg blog aku ni salu tolong tekan2 ke ?
ohh baeknya haty ! i love u so strong . hax
MySpace
aku igt aku sorg je dok tekan sbb nak tgk iklan apa . haha
utk permulaan aku rsa bangga walaupon aku x paham apa menda ni .
aku cuma paham tu duit . hox
majulah husna utk negara . haha
MySpace

sila gelak lepas baca.

Bruno Mars - Marry You lyric !

p/s :
bukak tb klik kat 8tv pastu ada iklan . pastu lagu dia best .pastu tros cari then tros jumpa .
hahaha

it's a beautiful night we're looking for something dumb to do
hey baby i think i wanna marry you
is it the look in your eyes or is it this dancing juice
who cares baby, i think i wanna marry you

well i know this little chapel on the boulevard
we can go whoa whoa
no one will no whoa
oh come on girl

who cares if we're trashed
got a pocket full of cash we can blow whoa whoa
shots of patrol whoa whoa
and guitar girl

don't say no no no no no
just say yeah yeah yeah yeah yeah
and we'll go go go go go
if you're ready, like i'm ready

cos it's a beautiful night we're looking for something dumb to do
hey baby i think i wanna marry you
is it the look in your eyes or is it this dancing juice
who cares baby, i think i wanna marry you

oh
i'll go get the ring
let the choir bell sing like ooh ooh ooh
so what you wanna do ooh ooh
lets just run girl
if we wake up and you want to break up
that's cool ooh ooh
no i won't blame you ooh ooh
it was fun girl

don't say no no no no no
just say yeah yeah yeah yeah yeah
and we'll go go go go go
if you're ready, like i'm ready

cos it's a beautiful night we're looking for something dumb to do
hey baby i think i wanna marry you
is it the look in your eyes or is it this dancing juice
who cares baby, i think i wanna marry you

just say i do ooh ooh ooh
tell me right now baby
tell me right now baby, baby
just say i do ooh ooh ooh
tell me right now baby
tell me right now baby, baby

oh
it's a beautiful night we're looking for something dumb to do
hey baby i think i wanna marry you
is it the look in your eyes or is it this dancing juice
who cares baby, i think i wanna marry you
MySpace



sila gelak lepas baca.

Cerita kedai Kopi -part 1

Salam dan pagi kanak knak sekalian .
pagi ni aku nak kongsi sikit detik detik
sewaktu aku p hantaq abg aku kat ILSAS@uniten .
dia kna daftar kat sna sblm dorg anta pegi melaka utk kursus dgn TNB.
dah alang2 ayah aku nak hantaq beliau .
skali cuti2 malaysia la kt sna .
bukan x penah pegi kl tuh .
tp bla p jek x lama2 .x sempat nak bermanja2 dgn kl .
alaa 2 hari je pon beramas mesra disana .
agak sedeh nak tinggalkan abg aku . *padahal kat rumah x penah sebulu*
MySpace

btw . kdg2 aku rasa abg aku adalah abg yg paling best dan patot dipuji sbg abg .
err even aku n adek badek aku x brapa nak rapat .
asek nak gusti2 je kan . dah nma pon suma laki aku je pmpuan .sobs sobs .
tapi tapi aku rsa abg aku sgt rajen dan baek dr abg2 or laki2 kat malaysia nih .
mmg la ada lgi yg plg baek .tpi diulangi bg aku sajep ok. grr
mmg kdg2 dia panas baran . tu sbb dia x suka kalo org suh dia buat apa2 .
dia kna buat dgn kerelaan dia sndri .bru dia rsa feel .heh
tok aku pon kta dia sgt rajen dari AKU ! haihh
MySpace
dia tlg mak aku potong2 pokok kmas2 kat luar rumah .
*kawasan luar rumah aku cm taman bunga* haha
dia x suka kuar malam2 cm budak laki zman skunx .
err pastu aku rsa dia cm x de awex . sbb x penah pon dia kuar gedix2 ngan awex ke hape kan .
cuma kawan pmpuan tu je aku rsa ramai .
x merempit x MEROKOK ! hey waktu solat dia jaga(bkn nak riak tp sndri mao igt la ) .
tu yg aku tabik dia . aku yg kdg2 pon tertinggal . sobs sobs .
dia x penah nak dok rumah sja2  msti ada je keja dia nak buat .tyme cuti dia pg keja .
tyme dah habeh study pon p keja .
*org siap cop dia utk buat keja lagi .sbb tu dia salu bz .
maybe sbb selera belanja dia tinggi . dia suka menghabeskan duit utk benda2 x berpekdah .
beli heli lah keta control lah .gadget2 yg  ntah pape lah .baju x penah ada . asek nak beli je .
pastu ada ke beli LINGUAPHONe ! alaa yg utk terer BI tuh .
aishhh mmg x mao tnya pendapat aku lngsg .
mntang2 anak sulung suka haty kao je eh nak beli .
adek badek aku x penah nak tunjuk kaseh syg dorg err aku skali la tuh .
msg2 ada ego sendiri smpai aku pon dah terego.  haha
rsa nak bg penampar je seko2 . .haihh
abg aku x nsem cam kao tp dia baek cm aku . haha

pesanan buat . .
* abg kuh yg gila yg tinggi yg kurus .heh
aku harap kat sna ang x jadi manusia yg mukan manusia.
kekalkan muaz yg aku knal .
semayang jgn lupa . jgn nak ubah2 pape jd mnusia x bguna .
kao balik rumah kao jadi setan . mmg siap lah kan .
aku nak suh ibu hantaq ang p PONDOk ! hee
ingat Okeh !
err moto kao aku nak bwak p kolej . bhahaha .
MySpace

sila gelak lepas baca.

Thursday, November 25, 2010

Tips Gadis Kekal Ayu *mcm aku

hoyeah hoyeah hoyeah 
ni ha tips tips aku kopipaste kat fesbuk . hohox
*dah x de idea nak tulih lagipon sharing kan sexy .haihh
mari mari baca tips tips kekal ayu mcm aku .  


Menjaga kejelitaan semulajadi (natural beauty) dengan tidak memakai bahan-bahan luaran tetapi menjaga emosi,fizikal dan mental. Gunakan masa untuk perkara yang berfaedah dan tentukan wawasan secara objektif, jangan banyak angan-angan..Tidur awal setiap malam dan bangun awal setiap pagi untuk solat Subuh.

Jangan tidur di siang hari. (knapa aku salu buat ? ayah ngan mak aku dah penat beletiaq kat aku )

Menjaga suara. Latih diri bercakap dengan nada yang lembut, tidak sengau atau suara yang terlalu kuat.
*suara aku bgai halilintar . .mak aku salu cubit aku sbb ckap kuat gila* grr

Menjaga cara berkata-kata. Biasakan menggunakan perkataan yang melambangkan keluhuran budi seperti ‘tolong’ serta ‘minta maaf’. Jangan gunakan perkataan yang terlalu beremosi seperti bosan, sakit hati,menyampah, benci dan sebagainya kerana ia akan menyebabkan muka jadi berkerut dan masam.

Menjaga kulit. Kebersihan perlu sentiasa dijaga. Makanan yang berupa ulam-ulam yang wangi serta sayuran dan buah-buahan segar patut selalu dimakan. Gunakan sabun yang tidak merosakkan kulit.

Menjaga muka. Tangan perlu sentiasa bersih dan lembut.Jangan gunakan bedak yang bukan-bukan. Selalu menggunakan bedak sejuk untuk menjaga kulit muka.Jangan banyak berangan.

Menjaga rambut. Ia mahkota kejelitaan gadis. Bersihkan rambut tapi jangan terlalu kerap. Bila bersikat, ulangi sikatan ke seluruh bahagian kepala 100 kali untuk menjadikan rambut subur dan berkilat. Ramai lelaki suka pada gadis berambut panjang tapi kemas. 
*yg pakai tudung cam aku pon kna jaga jugak ok . kunx nnt bila bukak tdung ada jugak yg bao cm hape ntah .hox

Menjaga cara berjalan. Latih cara berjalan. Jauhi dari berjalan mengengkang atau tangan terlalu dihayun.Langkah jangan terlalu besar. Berjalan jangan terlalu laju.Badan jangan terlalu membongkok atau tegak. Leher jangan terteleng (senget sebelah). Muka elok ditundukkan sedikit.
* oh knapa aku tiada ciri2 ini ? huuu

Menjaga gerak-geri. Bila duduk di atas lantai duduklah dengan cara bersimpuh. Kalau duduk di atas kerusi, eloklah silang panggung. Jangan mengangkang.Tangan jangan terlalu digerakkan bila bercakap. Cara bergerak biarlah lemah-lembut.

Menjaga senyum. Latihlah senyum, jangan tersengeh. Tutup mulut bila ketawa. Ketawa secara sederhana. Selalu senyum tapi untuktujuan baik.Menjaga mata. Mata janganlah terlalu liar memandang sekeliling. Tundukkan mata dan memandang hanya kepada apa yang sedang anda hadapi. Jangan terlalu kerap mengerdipkan mata. Usah terlalu kerap menjeling walaupun kepada buah hati anda.

*kesimpulannya . kejammm punya tips !
kenapa satu pon aku x de yg sama ?????
grrr una . lu perlu berlatih lagi ! heh

sila gelak lepas baca.

aku kena Hujan Bunga Kuala Lumpur

sobs sobs sobs
dah x de sapa nak lawat blog aku .
mentang2 aku x hupdate .
* er kao tuh update ke update mna ada org nk dtg*
heheh
MySpace

okeh okeh .
aku demam nip . tpi x panas sgt pon . err
cuma selsema ngan batok2 .pastu saket kpala . hux
nih suma sbb kna hujan kuala lumpur la kot kan .
ary tuh tyme jalan2 kna hujan . dah la lebat .
pastu balik trus tido . haha
bagus kan x mandi trus tdo . hex x senonoh grr .

banyak sbenanrnya aku nak share crita aku .
tapi masih x de mood  dan x larat nak tlis pnjang2 .
hox okay tu je la . aku nak ckap .
nak tdo jap . aer kat hidung aku nih asik nak meleleh je kan .
grr ok bye peeps .
dah lma x bw . lawat blog rakan2 . huu
MySpace
sila gelak lepas baca.

Monday, November 22, 2010

lorong haji taib dalam kenangan .

okeh i tgh sibok nih .
sdg berpoya poya di kl dan selangor .
* er slngor ngan kl x sma kan ?
heheh

nnt pape suma i 
terjah blog korg eh eh .
* dah jadik gedik plak bla dtg tmpat cmnih .
grr

knapa hotel disini banyak fullhouse .
hee

MySpace




sila gelak lepas baca.

Sunday, November 21, 2010

aku perlu !!!!!

ni ha .aku nk buat satu bloglist kat tepi nih.
tapi nnt mesti penuh aku nak letak blog2 .
ye la siyez punya banyak blog yg giler best dan perlu aku letak .
tapi tapi . nnt  . ... sobs sobs
penat dan malas sebenanya nak buat .
banyak tuh nak kopy link.

MySpace
* nak buat tapi malas .. kna amek bibik satu nih . huhu
so sape rasa rasa yg nak bagi link tuh sila letak kat komen .
tolong yeah ! i beg u ^^
takot2 aku lupa nak letak kat bloglist .huhu


sila gelak lepas baca.

saya join contest ! again ?

selamat pagi murid2 .
nie ha tadi bila tgk cBox aku cik Hati Getah
ada la ajak aku join contest yg dia buat .
xceli aku bukan nak menang tapi
er aku tatao nak tulih apa utk entry pagi nih .hohox

so aku bertekad nak join GA ni dgn jayanya .
doakan saya . sobs sobs
okeh nak tao lebeh lanjut sila pegi belek semak lepak kat blog HATI GETAH okay ?



SOALAN :
Reka lah SLOGAN sikit.. Hati ku hati....(tak lebih dari 12 patah perkataan) **contohnya : hati ku hati maggi sebab aku suka makan maggi.


***
**
*
ohh nevesnya aku . hux MySpace
*
**
***
okay jawapan :
hati ku hati hati bila memandu ingatlah orang tersayang kerana hatiku hati yg cepat panicc 
HAHA boleh ke mcm nih ??
lantaklah . er cukup2 12 prktaan kan ? hohox
okay mao tag sapa yeah ?
rsa mcm dah banyak kali dah aku bg esimen kt org.
sobs sobs tlg jgn blasah sy .
so sape2 rasa mao join . sila join okeh .
aku tao korg sgt hebat bila berkata2 .hhox
MySpace sila join okayyyy !


sila gelak lepas baca.

Saturday, November 20, 2010

Kaedah study yang sempOERna

hoyeahh Assalmualaikum .
hari ni aku rajin sikit .study ala kadar .
hohox sbb tadi tetiba terpk
aku dah lma x study sedangkan exam awal bln 12.
grr~ tu lah aku dah kata jagn buat exam lpas cuti .
keberangkalian peratus nak dpt pointer 3.6 above
dah cm terpudar jek . hee
MySpace
lagi2 dok rumah mmg tahap gaban punya mals nak buka buku .
nak buka mukabuku pon aku mlas apatah lagi buku buku . huu

btw aku sedang BELAJAR nih
subjek usahawan. hee
amek IT pon i kna blajar usahawan2 ni . hee
dah la kureng minat skit . aishh
okeh itu saja . nak sambung blogwalking STUDY.
papai manusia aneh ^^

*grr pehal ntah adeq aku tuh . ntah chat ngan sesape jek gelak kukik2.
pang jugak kang . gedix semacam jek . hee
MySpace



sila gelak lepas baca.

sepatah dua kata

apesal.com