Sunday, October 31, 2010

tolong tolong lisa surihani minta tolong

weyyyyyyyyyyy !
aku x reti nak buat pages nih ! 
waaa .
igt nak asing lirik ngan bebelan boley x cm tu ?
senang skit nak refer lyric tu nnt .

waaa sapa sapa yg rajen dan superb pandai .
tolong la aku . 
sedeh nih . x tao apa2 .huu
tadi dah letak tapi x reti nak adjust cmna nak letak lirik kat pages tuh .
duhhh . 
tu la padahnya bila semua kao nak buat husna .
aishh 
ok ok korg aku tao mmg pandai gila .
tolong eh eh .
sayanggg korg nih .
waaa

sila gelak lepas baca.

Saturday, October 30, 2010

kisah rumah tangga yang tiada tangga

assalamualaikum dan selamat malam .
esok aku sebagai manusia yg akan tamat alam persekolahan
ign sekali memohon pembaca sekalian yg merangkap teman2 dan kawan
yg dikasihi disyangi dan dihormati.
eh okay silap mukan persekolan . kolej sahaja . huu

ya ya esok bermulalah final examnination aku .
pukul 9 . dan skarang aku masih berpoya poya di alam maya ini .
kenapa ya ?
adakah aku sdg study ?
ya absolutely . aq tgh study .(tlg lah percaya)

eh okay okay .tukar tone sikit eh .
cam zaman neolitik je aq tgk bahasa aku nih .
eh eh aku dapt 1 berita ,
kelantan menang ? bagus la tuh .
aku x sokong sapa2 ,sbb aq xminat bola .
hohox sapa menang ke kalah ke . suka haty dorg la kan .

ok dah dah weyy korg suma suma .
doakan aku eh eh ?
aq dah la x study banyak nih .
asik tido ngadp lappy ngan makna je .
study sikit sgt . waaa
so doakn tao .
esok account . duhh aku dah la alergi ngan kira kira .waa
takot kawe takot wei .huu

ini exam last dah ni . lpas ni wa degree .
so diploma gud bye bebeh .
heheh
dah chiow dulu . gud luck utk semua coursemate aku .
umairah , nasihah , ida, yana, cikpiah ,mawad ,asma, izan ,irda, senah, fishah, wahid, 
afida, kak yani , kak dayah n suma2 lah .
aku doakan ampa suma berjaya lah ea .
x kesah la korg banyak dosa ngan aku ke kan .
aku x penah kesah .aku dtg sini nak study x de masa nak cri gado ngan korg .
korg je cari pasal ngan aku .
heh teremo plak kan .
dah selamat malam semua .

p/s kalao aku buat aer coklat panas dan cecah biskut okay x ? tetiba rsa lapar plak .huhu
tapi cam biasa ahh mmg mals gila nih .

ini aku okay ! tudung labuh gitu .haha

sila gelak lepas baca.

cerita aku dan dia

okay fine . 
sebenanya x de menda pon nak cita .
hohox 

tp cita p la skit kan .
semalam aku tdo lewat kot .
pkul 4 pagi .
aaku buat apa eh ?
study ke ? rasanya cam x .
oh oh aku bca novel kat blog cucuratap ,
gila kao . novel gila punya best . x kan aku x baca kan .
siyez wa cakap best . ( aq tidak dibayar gaji utk pomot.sekian)

so baca punya baca punya baca .
x sdar dah pkul 4 . bilik sbelah pon dah tutup lmpu lma dah .
oh tiba2 prkara seram pulak terjadi .
aku tutup lappy n aku trus berselimut .
demn . smalm ada bunyi apa eh ?

konon cam takot antu lah ni .haha

jengjengjeng.
grr bikin wa takot je .
baru nak smbung study . adeyy .

ok tu je nak cakap ary nih .
ngah nikmat hirup tomyam ayam kawkaw dr kedai ketuk.

sekian wasallam . have a nice day peeps !





sila gelak lepas baca.

sepatah dua kata

apesal.com