Monday, December 12, 2011

LADANG KEKUCING COMEL GRAIG GRANT . i wish i will be there someday !

ladag kucing ni craig grant yag baik hati yang buat , dengar kabor dia tak suka kucing dulu tapi ada la sebab dia tetiba dia terus suka kucing maybe dia mimpi kucing tu nak bunuh dia kot kan .heheh ni semua lepas kucing asal dia tetiba beranak dan telah menimbulkan kekecohan akibat kenakalan kitten tu dan beliau terus buat farm untuk kucing dia dan untuk homeless kucing yg lain , ada beratus2 kucing kat ladang dia . dan eh aku harap dia buat ladang tu bukan lah untuk tujuan food industry mcm ladang lembu ladang ayam dan etc etc T_T *imagine mcm2 =='

ni kat mesia bila plak la nak buat zoo kucing tak pon ladang yang penuh dengan kucing? dan semoga tempat tu dijaga dengan baik . gila kalao tak jaga dgn baik mau tak mati kebusukan kalao guest pegi melawat . kucing ni kalao tak jaga memang busuk ngalahkan orang yang tak pernah dtg belog aku .
ha busuk camtu la =..=



















gila banyakkkkkkk kucing . gemuk-gemuk plak tu . huwaaaaa nak honeymoon kat sini boleh ?


sila gelak lepas baca.

6 comments:

FasiHaH SupiaN said...

wehhhhhhh AWESOME!!!

Telaga Putih said...

byk gyler kucing!

Syira Rara said...

peerrhhh!! tido dlm dunia kucing...saya baru je follow ur blog n if u dont mind plisss singgah2la my blog dan follow yea..blh berkongsi cerita (^_^)

YOUsoF said...

Tinggi sungguh imaginasi kau wahai Husna!! ;D


Serius cantik ladang kucing ni, lengkap dengan perumahan lagi, respek la dekat Craig Grant!

SoutulMujahid said...

wooo.. subhanallah. serius best. aku dah la suka kucing. best2. teringin nak gi tempat ni. mcm negara kucing!

I am who I am ! said...

wow . byk giler kucing ;)

sepatah dua kata

apesal.com