Thursday, November 10, 2011

DARE TO BE MY PARTNER FOREVER ?

izzaq hemsem .ganung kita . 

puhlissshhhhh -.-
dia dah ada awex . awex dia kat bawah nih .
sila percaya 0% 

husna penang -.-

tips :
cara nak kurangkan air pekat dari turun meleleh dari hidung. sekotak tissue pon tak cukup untuk buat menda nih -.- i know i know even the cute the pretty and the hemsem one pon buat jugak lah . tak payah tak ngaku.




p/s walaupon belog ini dah sampai ke usia tua nya . usia veteran dan tak mampu nak sajikan makanan berkhasiat mahupon jajan . tapi pelik jugak aku , masih ada yang setia memfollow belog nih T___T terima kasih masih sudi follow dan still ada makhluk Tuhan paling kachak dan comel tanya kenapa aku tak update blog . oh ada jugak yang sedar kehadiran gadis sepu suci murni dalam dunia belog serba cyber ni . tapi kalao tinggalkan komen skali lagi ahkak terharu umpama mawar kembang esok hari . eh matluthfi -.- ok bai manusia 

notajanggut : sekarang musim kanak-kanak comel demam . tapi kanak-kanal comel ni baru baik demam . kena mula pergi keja dah . sobss 

sila gelak lepas baca.

4 comments:

JIJI YU said...

sape tu weyh

FasiHaH SupiaN said...

jgn malas2 g keje una.haha

hiro said...

taRk HaBiS habiS laGIk.

YOUsoF said...

Saje nak bagitau aku belum ada awek. haha





Serius gamabr awek ida kat bawah tu sangat comel. Nampak matang pun iye..

sepatah dua kata

apesal.com