Wednesday, November 23, 2011

PERCAYALAH INI BUKAN WORDLESS WEDNESDAY . BUKAN -.-


cuba teka siapa ? klu no 7 -.-



note: T______T 


sila gelak lepas baca.

Thursday, November 17, 2011

Y U NO JUST CLICK X BUTTON ?


forever alone via 9gag.com

you mad ? muahahaha
nota: wordless thursday maybe ? kehkeh
tahniah diatas 400 entry -.-



sila gelak lepas baca.

Wednesday, November 16, 2011

this is what we called , bila ada hotak pakai bila tak ada hotak pinjam . bila lapar makan . bila ngantuk tidor . #eh

amboi seronot nampak ? asal nak jelez dia dpt hug ? tak jelez bila org menang hafazan Quran ? 

greyson chance tak salah
justin bieber tak salah
korea tak salah .
habis siapa yang salah ?

yang salah bebudak mesia yang terlalu memfanatik kan diri mereka terhadap menda2 yang dianggap trend.sampai nak tulis blog bagai nk impress kau punya suka dekat dorang .see u just ruined his talent that people should see bila terlalu fanatik. tak ke fakta melayu bila dah popular senang orang mula membenci . muehehe dan boleh juga salahkan kerajaan dan media hiburan yang terus-terusan menyajikan hiburan melalaikan. yang minat terlebih fanatik . yang konon maki tak suka pon satu . annoying bila dekat fesbuk bebudak skolah yang hat jenih attention seeker orang post something dia pon nak post jugakk.  kononnya mengutuk greyson chance. kau ingat kau dah cukup up to date ke ? kalau tak de kau lepak 24/7 kau tak kan tahu berita rasa. kutuk k-pop konon anti kpop . gaya awak cakap nampak sgt awak tu hipokrit. ohmennn . look at you .dik oi habes yang kau conteng muka kau dengan nama retis tu tak ke nama fanatik ? kecik2 dah main fesbuk , kecik2 dah pandai ckap shit fuck demn dan semua kejadah benda merapik . yang tahun kelahiran aku tak ada pon manusia yang pandai ckp mcm tu . yang cuma pandai hanyalah ckp babi .tu pon lepas tu kena lah cili sepam kat mulut.  eh biasa babi kan dah lama hidup. lulz okay kita abaikan menda nih .

iklanseminit : memang sengaja aku amik contoh budak kecik greyson dgn bibir tu. dah pengaruh tu yang kucar kacirkan mesia . eh kucar-kacirkan hidp para anak remaja -.-

kau cakap kau cool . kau cool bila cakap jangan nak bangga sangat dengan orang kafir . eh habis KFC tu bukan si kafir ke yang punya ? apa kau punya nset buatan malaysia seratus peratus? kau punya FESBUK ni bukan org kafir punya ? kemonnn la . jangan nak salahkan artis kafir segala, dah tu keja dorang nak dapat duit . dah memang bakat dorang hebat .aku tak marah kau nak maki siapa tapi sebelum kau maki orang kau patot maki diri sendiri . macam kau tak penah minat artis barat , sebelum2 ni kemain upload video artis barat siap hafal lyric , and what the heck kau nak maki dekat dorang. jangan cakap banyak , tengok dri sendiri dulu. salahkan bebudak yang terlalu fanatik amik artis barat jd idola . tak salah kau nak dengar lagu dorang tapi jangan lah sampai melalaikan ! dan jgn la nak letak nickname pon mesti nak ada nama retis semua tuh . tak payah lah sampai obses sangat . ahh kids , kakak tengok awak pon kakak sedih , awak pandai kata dekat orang tapi pernah awk tengok diri sendiri mcm mana ?

sekarang ni aku nak tengok cerita korea pon tak senang. bila ramai alien yg otaknya tak dapat berfungsi dengan elok terus kau cakap org layan cita korea ni akan minat semua jenih2 trend kpop , semua gedik2 belaka ikut trend kpop.kau penah nampak ke aku buat muka comel mcm pop2 tu ? cuba tengok gambar kau . amboi spek pon dah korean style. siap pkai rantai elmo dan owl vintage. eh itu korea awk tahu . lolz  eh habis kau nak suruh aku layan cita melayu yang tak macam melayu ? jalan cerita sama, belum sempat habis pon aku dah boleh simpulkan apa yang terjadi . banyakkan kabir bhatia dulu sebelum nak suruh aku end up depan tv tgk cerita melayu. sikit2 nak cerita hantu. dah macam tak ada skrip lain. and kau ingat semua yang layan cerita korea tu jenis layan video seksi gee gee gee tu . eh kau penah tgk running man ? korea jugak tuh. kau tengok sekali kau dah gian nak tengok lagi . penah kau tengok cerita melayu cemtu ? tak semua la aku kata cerita melayu bosan .aku layan jugak weyh , juvana dan er k lupa tajuk .

nota : and aku tahu nanti mulalah ada komen yang jenih baca tak habis terus nak hentam. kemon kemon aku tulis entry ni BUKAN bermaksud aku sokong segala jenis penularan artis barat, chillax la , aku jenis layan nasyid . cuma kadang2 layan jugak avenged sevenfold paramore sum41 semua. eh justin bieber, 100% bukan taste aku walaopon lagu dia orang kata best? . greyson chance ? lagu unfriend dia boleh tahan tapi yes lebih baik mengaku kau suka dari hipokrit bagai tulis kat fesbuk kau benci . sama la macam kisah budak im proud to be muslim kat entry lepas tapi peribadi dia tak ada pulak aku nampak tang mana dia proud sangat. oh yes tu antara dia dgn Allah tapi tak salahkan kalau kita menegur adik-adik ? hipokrit aite ?

p/s cukup panjang tak entry nih ? aku malas sebanrnya nak tulis menda camni. sebab kat dunia ni wujud pelbagai manusia . ada yang jenis paham bahasa ,ada yang jenis boleh terima pendapat orang lain, ada yang jenis lampi , ada yang jenis cepat sentap , n for sure ada yang jenis TAK PAHAM BAHASA . tak paham apa sebenarnya aku nak sampaikan. awak semua kena paham, pendapat kita semua tak berbeza . awak nak cakap apa cakap la. saya tulis berdasarkan pemerhatian di laman social milik barat . ok got it ? thankz . bai *aku harap tak ada org fikir aku minat si justing ngan greysong tu-.-



sila gelak lepas baca.

Monday, November 14, 2011

mama ai belikan dress takat peha je . thankz mama ai love you like u love me







status pertama : im proud to be muslim <3 xoxo 


status kedua : eh uolss papa kitew suruh kitew kaler rambut kaler merah mcm dulu tu . ohseemm kan papa kitew  .


status ketiga : Dah maghrib weh, jom solat dulu .


status  empat : mama beli baju elmo dengan dress pendek. hikhik


status lima : post photos pkai singlet . 


status tujuh : post video awex tudung buat maksiat . ramai2 kutuk orang bertudung dan mulalah falsampah orang pakai tudung tak semestinya baik orang tak pakai tudung tak semestinya jahat . oh falsampah budak2 bengap .


tambahan : album DP semua tak pakai tudung .album raya pakai shawl belit-belit .sekian


bincangkan .




and peeps what say you ? kids nowadays . sangat lah cemgampang . pandai cakap tapi hakikat sekoqsekoq semua attention seekers . budak-budak baru nak up gitteww lerr jadinya . 


scary aite 
p/s lu semua perasan tak status enam tak ada ? haha tahniah cik jari . saja nak tengok sapa yang alert .kehkeh mohon semua terjah cik jari dengan kadar segera . belog beliau ohseemmm

sila gelak lepas baca.

Friday, November 11, 2011

TAHUKAH ANDA ? BERJALAN LANCAR ?



from 62002 :
RM0. jawatan kuasa khas parlimen dibentuk bagi memastikan proses pilihan raya berjalan lancar dan berkesan.

oh oh angguk-angguk kepala sambil makan anggur .


p/s boleh tak nak reply . ada aku kesah ? 

sila gelak lepas baca.

Thursday, November 10, 2011

DARE TO BE MY PARTNER FOREVER ?

izzaq hemsem .ganung kita . 

puhlissshhhhh -.-
dia dah ada awex . awex dia kat bawah nih .
sila percaya 0% 

husna penang -.-

tips :
cara nak kurangkan air pekat dari turun meleleh dari hidung. sekotak tissue pon tak cukup untuk buat menda nih -.- i know i know even the cute the pretty and the hemsem one pon buat jugak lah . tak payah tak ngaku.




p/s walaupon belog ini dah sampai ke usia tua nya . usia veteran dan tak mampu nak sajikan makanan berkhasiat mahupon jajan . tapi pelik jugak aku , masih ada yang setia memfollow belog nih T___T terima kasih masih sudi follow dan still ada makhluk Tuhan paling kachak dan comel tanya kenapa aku tak update blog . oh ada jugak yang sedar kehadiran gadis sepu suci murni dalam dunia belog serba cyber ni . tapi kalao tinggalkan komen skali lagi ahkak terharu umpama mawar kembang esok hari . eh matluthfi -.- ok bai manusia 

notajanggut : sekarang musim kanak-kanak comel demam . tapi kanak-kanal comel ni baru baik demam . kena mula pergi keja dah . sobss 

sila gelak lepas baca.

Tuesday, November 1, 2011

REPOST : TIPS PUTUS CINTA TAK PAYAH TERJUN KB MALL


entry ke2 utk hari ni adalah konon2 sape yg rsa sedih akibat diceraikan tanpa talak.
sesuai juga utk sesiapa yg rasa putus cinta patah hati or even patah kaki .boleh la membaca smbil beramal .

heheh dont be sad bebeh .here i give u tips menda ni aku copy paste dan aku olah balik dengan ayat aku sendiri . . so ini adalah dari versi aku :) utk mengisi masa yg x brapa lapang nih .
so mcm biasa jgn cakap banyak .layan je .

tips-tips yg tidak berguna la jugak .

1.Korang tulis 10 pucuk surat dan korang poskan kat diri korang sendiri, pastu balas la balik kesemua
surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali sehari...

2.Jauhkan diri korang daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung . dan juga lagu2 yang mmg kena bila putus cinta nih .

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau wat sesi berkenalan tepi-tepi jalan.... Bukak la
warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4.Buat perusahaan menternak itik atau semut pon boleh... Nanti bila itik korang bertambah, korang pasti akan lupa kat pasangan korang tu, sebab korang terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo korang....

5.Sibukkan diri korang dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah lebat nanti, korang
carikk ajer yang lain, ngawin terus, senang idup tak yah susah-susah nak sakitkan kepala...
untuk yg masih berstudy plak macm aku .jgn buat2 lupa . asigment n projek korg mesti berlambak2 kan .
so nk tangguh apa .buat semua smpai abeh .lao dah abeh nah amek esaimen aku takpon buatkan esaimen kegkawan .. pastu study utk exam smpai hidung berdarah .

6.Korang pi ngadap cermin korang yang sememangnya setia ngan korang... Korang buat la lawak gila yang
tak masuk di akal, pastu korang gelak ler sendiri...

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x Uhh huuu Uhh huuu...

8.Kalo korang still teringat kat pasangan korang tuh, korang pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah
mana-mana atau pun bangunan berhampiran, korang wat-wat terjatuh dari tangga, sampai korang terus
hilang ingatan, nescaya  korang akan lupa kan terus pasangan korang tuh...dengan diri sendiri pun
korang tak akan ingat lagi..

9.Kalo ingatan korang masih ada, pi jerk rumah jiran sebelah, minjam tukol, pastu korang wat ler tak tau
sambil ketuk pala korang sendiri sampai lah hilang ingatan...

p/s:

A.kalo jiran korang tak bagi pinjam tukol, korang
curikk je weyh, pastu lari .takkan dok wat sesi
berkenalan ngan jiran korang lak..

B.Kalo susah sangat... korang hantuk jerk pala korang
tuh kat dinding ngumah, buat la sampai korang rasa
dah bosan dengan hantukan korang tuh...

10.Gantung gambor si-dia kat dinding .. korang kutuk,
korang karate, gusti, gigit, mamam, telan... wat la
apa2 je asal ati rasa pueih..

11.Wat-wat giler kejap.. sajer layan perasaan sendirik... ph34r.gif

12. Kalau masa drive..ternampak lori KONTENA..LANGGAR AJER LORI KONTENA TU..
nescaya boleh lupakan kekasih

13. Berlari mengelilingi malaysia mcm Forest Gump. Dah penat baru berenti .
x pasal2 korg dapat award plak kan . book record .heheh

okay cukop x ? nak lagi ? nnti bila aku dah smbung degree dalam bab2 cinta 
aku karang lagi utk korang eh eh .heheh 
renung2kan dan selamat beramal. chioww


akhir kata apa lah sangat dengan cinta duniawi semua tuh . tak kan nak aku nyanyi 1 1 saya sayang Allah 2 2 sayang Ibu bapa 3 3 sayang Rasulullah . ha mana ada sayang pakwe/awex korang kan .tak kemana semua tuh . ok paham . good . jom tlg aku lipat baju . kbai .


sila gelak lepas baca.

sepatah dua kata

apesal.com