Thursday, September 8, 2011

REVIEW fukkenlol dari fuubookk ? #ehyeke?

hari nih aku nak paksa bagi sesape yang belom usha komik fuubookk .ni semua gara gara kebaranian aku melayari belog lucah seantero dunia belog comic paling best  FUUUUUUbook . budak ayam si founder . dah tak payah beli komik 7hinggit kt 7e lagi dah pasni . hewhew pergi la usha sekarang .  dekatt fuubokk tu ramai lagi artist . tapi tak ada la semua best best kat situ. ada yang buat comic eh lu-tak-payah-buat-comic-pon-tak-pe-tak-berapa-nak-best. takpe lah janji dia ada gak usaha nak try sesuatu yang baruuu*yuna libressee* tapi selain dari 2 3 orang yang suka buat lawak bodoh ramai lagi yang talent kat situ . comic superb. walaopon short comic tapi lawaknya terasaa uolss . memang sekali sekali kena la sebut fuuuuuuuuu$&# kalao membaca dekat situ . wahh dah macam membaca gaya wawasan gitteww.

tapi aku nak cakap pasal budak nie je hari ni . budak qiraf . jumpa masa tengah sedap bergelak ketawa dekat fuubook . baca comic dia dekat sana . memang fukken gila kalao usha belog budak qiraf ni selalu . boleh bawak maut katanya ? . semua comic cambest la jugak. dia selalu guna filem atau movie yang meletupss untuk dibuat komik . ah tak kesahlah janji boleh la nak hilangkan gatakgatal aku nak tido je memanjang kan .

salah satu comic dari budak qiraf


kata budak qiraf :
comixed adalah satu seni! Setiap movie ada scene yang boleh dibuat lawak. Asalkan otak kamu sengal!


so tunggu apa lagi . tambah lah belog fukkenlol ni sebagai koleksi belog anda :p
kbai


p/s bila mood dah macam bangang nak blogging . mulalah nak review review . pheww  
sila gelak lepas baca.

6 comments:

azwa amani said...

owwhh baru amani tahu pasal komik ni.. ade jugak ek komik macam ni... hehehe

fatinadawiahkhairudin said...

http://kisahdongengfatinadawiah.blogspot.com/

jom join bloglist kisah dongeng!!

JIJI YU said...

geli jgk die ni kan

Muslimah Optimis said...

haha..blog fukkenlol tu setiap entry baru MO singgah kot..eheh..kelakar jugak.. fuubook tu baru nak try singgah

tonaH iS herE said...

hahaha sengal giler~

keyna kina said...

I pun selalu jugak tgk fuuuubook ni . lawak, boleh tergelak sorang2 ;D

sepatah dua kata

apesal.com