Friday, September 16, 2011

kawan jom ?



Behind my smile is a hurting heart.  Behind my laugh, I'm falling apart.  Look closely at me and you will see, the girl I am...isn't me .
susah kan nak dapat kawan sahabat teman sejati
yang sama-sama susah dan senang bersama kita , berkongsi masalah dengar dan try fix ur problem.
susah kan nak dapat kawan teman sahabat yang betol-betol sahabat bukan sahaja
dapat memahami kita tapi dapat menyelami persaan kita .
susah kan nak jumpa teman sahabat kawan yang betol betol membimbing kita ke jalan yang benar.
bagi aku sangat susah . aku tak tahu siapa yang anggap aku sebagai kawan dia .
korang yang perfect bagus cantik cun mesti tak yah susah2 nak cari kawan =.=
When I do something great, no one ever seems to remember, but when I do something wrong, no one can ever seem to forget. yeah always :')

awak jom jadi kawan saya bukan sekadar kawan seronok tapi kawan yang boleh 
jadikan bahu dia untuk air mata aku nanti :')


Sometimes when i say “ I’m okay ”....I want someone to look me in the eyes , and say  “ I know you are not ”
She says she doesn't care, but her eyes tell a different story 
i know Allah is there for me . hug   

sila gelak lepas baca.

11 comments:

nub said...

sobs, sayang hang

JIJI YU said...

aku cuba berusaha sebaik mungkin

UNA budak BAEQ said...

nub :
:') kesat hingus . sobss

UNA budak BAEQ said...

jiji :
:') kamu dah buat yg terbaik

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Sabar...
Pasangan anda akan muncuk nanti
Lagi elok kita lambat dapat kawan yang sejati daripada dapat kawan yang hanya suka kita bila time gembira je kan?

by the way....camne awak wat kotak dalam entry tu?
chumey...
ajarkan bleh?

Paris Hilton (M) said...

ingtkan kawen jom..hehe

FasiHaH SupiaN said...

jom ar una, nt pm aku no ko. hehe

gedek! said...

ingat....

'makan berkawan'

jangan 'makan kawan'

YOUsoF said...

Memang susah, tapi lagi susah kalau kita sendiri pun kaadng² terlupa nak jaga hati kawan sendiri..


Jangan pernah jemu tuk berdoa..

riva'i said...

nice blog.
jangan sedih lah..


follow yuk.
dont forget visit back. :p

Ceritera Anak Sampah said...

Siape kate ORG yg perfect cun cantik byk kawan???
Kalau u nak tahu..mereka lebih susah mengenali kawan yg btul ikhlas,sebab kebanyakan nya hanya lah berpura2.
TC , Slm syg..

sepatah dua kata

apesal.com