Monday, September 26, 2011

ITS MONDAY MONDAY GOTTA GET DOWN ON MONDAY =.=

hello people . oh okay aku lupa mana ada people dalam belog aku ni . yang ada hanyalah kelkatu cengkerik lelabah alien monster cicak tiger kiddy dan aku . hai kelkatu hai cengkerik hai monster hai tiger hai kiddy . hai hai semua  =.=

pagi ni bangun awal sikit pukul 9 , mandi2 terus pegi kedai beli lauk . kena rush rush gitu sebab nak masak awal karang pukul 2 nak masuk keja plak . bos kedai bunga tu call nak minta tolong buat partime kat tempat dia sampai ada pekerja tetap . selamat dia minta partime je kalao fulltime memang aku malas.heheh nak tak nak memang kena jadi lipas lah . eh hai lipas . sidai baju lagi iron baju lagi . kemas bilik lagi . malas sebenarnya nak kemas bilik sebab nanti bila kemas tiger dan kiddy semakkan balik . benci tawu .
*salahkan kucing . nice

berenti kejap nak tutup api lauk dan mkn sekali.

p/s nak jugak update walaopon yang wujud hanyalah entry personal yang tak ada pekdah .aku dah lupa cara nak berblog . kalao nak stat dengan belog seo boleh ?. pfftt




sila gelak lepas baca.

4 comments:

JIJI YU said...

kalo nak strt blog seo jgn terkejut la kalo tkader yang komen..

UNA budak BAEQ said...

tu la pasal .
terkontang je belog . haha
hang pon dah takmo komen nnt .

L said...

xperla.. atleast update.. huhuu

jom solat..
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

nazirulhazwan~ said...

jiji : aku bat entry seo ade je komen.haha

best ape entry ko, aku suke;p

sepatah dua kata

apesal.com