Wednesday, September 14, 2011

awesome tak awesome . bloglist aku hilang . acane acane ?

3 bloglist aku kumpul sejak lahir dah hilang . arghh benda paling malas aku nak buat lepas basuh pinggan, masak nasi, mop lantai, sapu sampah ,sidai baju *eh cakap je semua benda aku malas kan* aku tak da pasal nak buat segmen bloglist bloglist . dah cukup hebat la sangat buat segmen bloglistt ni kan. pfftt

haah aku memang suka susun susun list ni, pilih pilih blog yang awesome dan belog yang masukkan blog aku dlm list dorang . haah aku memang dari dulu lagi suka . masuk ni dah berapa milion kali aku susun bloglist . rajin betol macam tak ada kerja lain aku nak buat . susun pinggan pon aku malas nak buat . hailahh

kbai . banyak lagi kerja aku nak buat

p/s kalao nak exchange/letak link url dalam belog aku yang uv dia setiap hari tak penah sampai 100 . sila lah letak kat ruangan kotak kosong kat bawah . kotak komen lar =.=




*
*
*




aku kalao hangin hangin memang selalu menyetarzankan diri .kalao tak jambatan katil pon boleh =.=
nota: kononkonon nak buat levitation macam natsumi la eh ?
sila gelak lepas baca.

18 comments:

JIJI YU said...

muahaha..takper2..letakla aku

UNA budak BAEQ said...

alah kao memang aku wajib letak dah =.=

nazirulhazwan~ said...

una. tahniah:P

yad'z said...

letak lah blog kitew.. letak lah.. :3

Run Away♥ said...

salam kenal..dan slmt hari raya...;d

YOUsoF said...

Aku tak rajin, tapi dah ada kawan serajin kau pun ok la.. kan. ;D




Kehkeh aku suka style tarzan tu walaupun gambar kau lebih hebat daripada gambar² natsumi..

YOUsoF said...

Aku tak rajin, tapi dah ada kawan serajin kau pun ok la.. kan. ;D




Kehkeh aku suka style tarzan tu walaupun gambar kau lebih hebat daripada gambar² natsumi..

FasiHaH SupiaN said...

aku xde?hehehehe

d_tieah said...

Sila letak url blog aku.. UV aku selalu zeroooooooooooo jek.. Hahahah..

azurin ramli said...

nak gak weyh.jom exchange :D

Fatin Farhana Binti Ramli said...

tak pe tak pe .. boleh buat lagi kan .. HUHU

UNA budak BAEQ said...

naz :
gila tetiba pehal ? :D

yadz :
baiklah baiklah puan seri :D

UNA budak BAEQ said...

run away :
nice to meet u too darla :)

UNA budak BAEQ said...

yousof :
haha malu nye malunye . trima kasih puji . hikhik *pang

UNA budak BAEQ said...

fasihah :
kao wajib ada :)

UNA budak BAEQ said...

tieah :
kao tak yah ckp pon aku dah letak .

UNA budak BAEQ said...

azurin :
done bebeh :)

UNA budak BAEQ said...

fatin farhana :
tskk tsskk dah la malas . huu

sepatah dua kata

apesal.com