Friday, September 9, 2011

apa susah bro . public phone kan ada . burung pon banyak .

emanthehalia at fuubook
tak payah nak bising2 kalao cukai naik pon . ala macam tak biasa pulak korang dok beratur panjang nak kacau awek . nak gayut dengan awex pakwe kan . ala setakat 6% je pon . rokok hang hisap sampai tekeluaq jantung jantung , kena kanser mulut kaki kira hebat la . bangga . nak nak pulak pakai ron97 . malu nak naik bus nak lrt . sanggup lagi . jenama baju seluar semua tak layan lah brands pasar malam. prada zara . argh sudah lah aku mana tahu semua jenama baju memahal nih *  spender boxer pon dah seratus hinggit . lepak plak kat hotel jeh. bukit bintang lagi . nak sedak pavilion . tak pun kalao kat penang pegi je queensbay , hebak hebak. semua nak mewah mewah .

so nak bising apa topup kena cukai pon ? untunglah aku tak yah susah nak topup2 bila singel single nih. heaven . boleh simpan duit nak kawin nanti . celcom plak bapak aku bayarkan . ngehngeh . so jadilah macam aku beli baju beg jam semua beli kat fesbuk je . murah2 plak tuh . mana penah baju aku semua lebih seratus *err baju kurung jubah tu biasalah* buat apa lah nak bazir bazir pakai bebarang mahal semua . simpan duit untuk topup sudah . topup tu plak pandai2lah jimat . kao ajak la makwe pakwe kao buat fesbuk ke skype ke. bayar 2 hinggit je kat cc pastu borak la suka hati korang . so topup tu boleh la save untuk keselamattan macam call mak bapak korang . atuk nenek kat kampung ke .oh kalao call mak bapak pon nak berkira ke ? japgi mesti suh mak bapak korang buat call back kan ? nak save credit korang . hish hish .

cukai 6% untuk reload topup dan simpack berkuatkuasa 15/9/2011

ATAS TU SEKADAR PERMULAAN :)
ye la kita nak marah marah bantah bantah pon tak guna . dorang yang besar2 tuh . ada ke nak dengar ? minyak naik . kita marah p la camna pon. nak demonstrasi pon dorang nak sembur sembur segala . kerajaan kuku besi memang suka nak nyusahkan rakyat. apa lagi sokonglah kerajaan sampai mati . bagi semua barang naik puas2 . lepas ni fesbuk pon kena tax . emel kena tax. baru best eh ? bil letrik bil segala mak nenek menteri dan perdana menteri semua ditanggung . besar sangatkan dorang tuh ? mana nya rakyat didahulukan ? cembangang cakap macam cilake. kesian kat makcik makcik anak2 yang pakai topup bukan untuk berseronok tapi untuk saat2 penting . dah la nak beli sekali pon dah 5 hinggit 10 hinggit . naik plak berapa sen . memang la sen tapi bagi dorang sen tuh berharga . acane kerajaan . agak2 dah boleh tukar ke belom ?

2 singgit 2 singgit 2 singgit 
last but nt least *betul ke aku cakap?* marilah support age nih . phew baru buat nih dan berpuluh ribu likers !
KAMI BANTAH CUKAI 6% UNTUK RELOAD DAN SIMPACK !

kbai nak g hospital jaga tok sedara sakit . best best . heheh . second time jaga . takde hantu pon . hikhik


sila gelak lepas baca.

9 comments:

fadhdeela said...

tau xpe..menyusahkan org jer!! sana sini naikkk kalo gaji naik xpe jugakkk!!

hiro said...

amboi..kemain.

JIJI YU said...

kerajaan yang ada senyap je

FasiHaH SupiaN said...

hahahaha aku tak melatah pun......tgk je laaa...xde lah aku kisah sgt topup nie.aku lebih byk online drpd dgn hp.haha

azurin ramli said...

weyh,aku calonkan nama kau jadi menteri nak tak? aku rasa kau berbakat doe.nanti kau boleh dengar rintihan hati kitorang.kuikuikui :P

yayath said...

agak menyusahkan je la...hurmmm:(

sYafIk-wAy said...

kena tetap teruskan hidup ini . heeee

MyShok said...

relaks2..rakyat didahulukan??pe bende nye yang didahulukan??nyusahkan orang ja.haha

nub said...

yes. dah ada burung. 2

sepatah dua kata

apesal.com