Thursday, September 29, 2011

amerika der amerika derr . tak new york la tak pakai baju tayang peha betis .

takpayah nak taynag peha besar sejibik tuh la sangat kan 
cuba teka muka macam apa ? scary .


majlis perkahwinan mehmeh suheza dn pakcik norman . 
banyak banyak word cembangang cembangang cembangang
tawu la kome kome ni memang pesyen suka tayang badan potong bulu kaki lebat tapi 
kalao ye pon time kawin agak2 la pakai baju cara melayu .
tao la tema new york eh ? mmh cembangang .asal tak telanjang terus je .
mmg cembangang .
yang pakai baju purple serious huduh kemain . baju puple tu dah macam baju utk romen tido malam dgn suami .nak tahu siapa budak 4orang tuh . 
tu ha yg belakon stanza cinta tu nama apa ha fathia , miera liyana, julia zegler ngan eika . ntah tak minat aku dgn semua tu . mmg cembangang . haku kesah apa hang punya wedding of the year ke apa . kena taja bejuta ringgit . baguslah . org melayu mmg camnih . nak kata kita dijajah depa kata kita tak penah dijajah . ni semua kena jajah la ni . otah penuh amerika penuh style yang bukan bercirikan orang melayu dan paling utama sekali dalam ISLAM . eh korang agak wedding ni berkat ke ? aku tak rasa ada keberkatan dalam tuh . 

p/s takpayah nak kata biarlah kat dia . asal dia bahagia semua tu . no! kita tak boleh mcm tu ye adik2 kita kena tegur apa yang salah . tak payah kita tak leh nak aib kan gambar dgn sebar2 mcm ni . eh dah dia yang volunteer nak tayang gambar dia kan . buakn salah kita . bukan bukan =.= 

sekian berita melaporkan . segala gambar diambil dr blog mana ntah . 

sila gelak lepas baca.

5 comments:

Mr.Baiz said...

PERKAHWINAN YANG RENDAH BELANJENYE ADALAH PERKAHWINAN YG BERKAT..KALAU MCM NI?HIHI

YOUsoF said...

Sangat sokong komen Mr.Baiz!!



Nak meraikan tanda gembira boleh, tapi kalau dah terlebih dalam segala hal macam ni, kurang syiok la kan untuk dikongsi ceritanya..

JIJI YU said...

hurm..prkara camni jd pemes kan..

FasiHaH SupiaN said...

xde bju lain keee

Lady Jaja said...

oh, yg 4 owg bju pepel tu retis gak ye..

sepatah dua kata

apesal.com