Wednesday, August 17, 2011

WEDNESDAY BERSAMA BLOGGER DAN FESBUKER YANG ANNOYING

bila ada orang nak suh dia like like pix dia . and yang paling annoying tahap cipan berbulu ketiak bila dia bukan friend kita . kalao friend kita kawan yang kita kenal minta tolong tak pe lah jugak . ni tak tetiba je . ohmeygee ohmeygee . orang sanggup buat apa je kan untuk menang . memang lah bukan isu besar tapi tak ke tak de perasaan dorang tuh dok jaja gambar nak suh like like .

kita kenal ke ?
nak hebat sangat paksa paksa org 
bila susah baru nak cari tu lah namanya kawan facebook .


Tulis sesuatu yang lucah di facebook juga mampu buat kita annoying . ini kerana remaja di facebook lebih gemarkan status-status yang merepek & tidak berinfo. aktiviti melucah macam kao dah cukup banyak pahala nak cakap benda benda nonsense macam tuh . agak2 la kan nak tarik perhatian kat group blogger mahupon status sendiri. entry hari tuh ada jugak pasal nih tapi kemain melampau sekarang . bila persaan malu dah tak ada dalam diri . benda yang sepatutnya jadi disorok dibincangkan depan2 . dah retis sangat la tu kan nak cakap menda menda camtuh kat public . bulan puasa ni hormat2 la sikit . bulan lain tak leh nak kata apa dah la sebab syaitonnirrajim bersama-sama . hurrr

aku malas nak pintscreen blogger yang suka cakap lucah dan mempopularkan diri nih .
btw SALAM NUZUL QURAN SEMUA . manfaatkan cuti dengan banyakkan membaca Al-Quran ke korang manfaatkan cuti nak pergi shopping raya ? =.= aku kena buat kuih kot hari nih . hari2 guna alasan sakit kepala sakit perut susah jugak . hurrr =='

sila gelak lepas baca.

6 comments:

Beatrice Bianus said...

a'ah..memang menyampah tahap gaban bila orang suru kita vote2 picnya..pastu ada kes juga kwn kita minta tolong vote pic kwnnya..kdg2 kta perlu jga hati kwn kta tu then tpaksa g like juga..

ice lemon tea said...

hai ^^
sy pon xsuka suh like2 bila ad yg join contest,,unleast kwn sendiri,,mcm menagih simpati nnti,,

FYA PELANG! said...

no komen :DD


jmput ke blog fya ehh :DD

rayne rawt rawt said...

dulu rawt rawt suke la suruh org like mcm tu . tapi sekarang orang lak paksa2 suh rawtrawt like yang diorang . terbalikk

beg sekolah bau meggi

http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

Edy Zaidi said...

dulu pernah gak suruh org like...haha

nub said...

orang hot macam tu la..selalu kena kacau..

harhar

sepatah dua kata

apesal.com