Friday, August 5, 2011

TWITTER DAN SAYA ! | TUTORIAL LENGKAP MENGGUNAKAN TWITTER DENGAN BERKESAN



berkurun lama dulu penah buat satu account nama pon time tuh pelik2 . gila glemer time tu pakai nama nak vogehhh jeh . last2 lupa nama lupa password . lantak . aku tak kesah boleh buat lagi :p

pastu awal taon 2011 nih kot aku buat seketol lagi twitter . januari rasanya . entah lupa tak masuk plak dalam kalendar hari ini dalam sejarah . lolol jangan lupa follow saya @unabudakbaeq okay terpromolot plak .bila dah buat tuh memang lah memula tuh tak da kawan . kita la kena hegeh2 follow orang lain . tweet beliau ,greet beliau . kalao dah retis tuh tak payah cakaplah kan . masa tuh aku cuma pandai follow pandai tweet pandai retweet saja .pastu banyak mention yang aku tak perasan sebab lama tak online .adibar noor pon nak jugak mention nama i tao . terharu. pastu sebab twitter tak ada notification cam fesbuk so aku rasa  cam susah nak tao sapa mention kita *konon lah kan cam la ada org mention mention nama hang .puihh*



punya lah lama baru hari ini aku rasa nak google pasal tutorial guna twitter nih . tak ke comel noob nya aku google pasal nih . so lepas ni kalao ada keyword tutorial guna twitter gaya comel ha tu aku lah yang cari. btw google memang terbaikk . tuto macam tuh pon ada . terima kasih lah pada segala bloggers yang susahsusah buat tuto macam tuh untuk orang comel macam aku =.=

jadi apa kata kalao yang tak tahu guna twitter kita KLIK link ni reramai dengan kadar tahap comel !


terima kasih awak awak semua 
jangan lupa follow saya dan tweet tweet bersama saya :p
teringin nak dapat tweet banayk2 cam retissss =.=



sila gelak lepas baca.

6 comments:

KimiCnoL said...

argh,aku mention bukan ko balas pon..berkurun baru balas..hahaha ;p

nazirulhazwan~ said...

sejak biler dow ko ade twitter?hahaha da maju wooo member aku

nub said...

aku x reti men tweter. dem!

UNA budak BAEQ said...

@KimiCnoL dah aku jrg online . hahah pastu aku mn tao sapa yg mention aku . haha dulu kan buta tweet

UNA budak BAEQ said...

@nazirulhazwan~ dah lama kot derr . lu je tak maju2 tak tahu gua ada twitter . haha

UNA budak BAEQ said...

@nub meh meh aku ajar . heheh

sepatah dua kata

apesal.com