Wednesday, August 3, 2011

PEREMPUAN MALAS MANDI ? LOMO AQUA PIX

chillex la derr . kat rumah je pon kan kan . mak bapak adik beradik je bao badan . bukan nye busuk mana pon . tak de bao tengik cam bangla ha . serious

okay ada rasa nak muntah tak ?
jangan malas-malas mandi ye :p *nasihat untuk diri sendiri =.=

*******
ehem ehem

will get this baby soonnnnnn .bukan fish eye mahupon diana mini tapi hanyalah lomo aqua. act aku bukan nak beli dslr pon sebenarnya dulu, tapi nak beli si cantik manis lomo ha tapi tergedik urat kentut plak beli p dslr . last2 simpan dalam lemari je buat stock pegi jenjalan =.=


LOMO AQUA PIX Waterproof Camera


murah doeee tak mahal tak sampai seratus pon boleh dapat 

mana lagi awesome ??? boleh la nanti berjimba-jimba dalam air pakai bikini pastu tangkap tangkap gambar . ngehngeh . tak sabor dah ha nak p snorkeling kat pangkor . kehkeh
sila gelak lepas baca.

11 comments:

JIJI YU said...

dah tu pehal ko menggatal nk pakai dslr

Cik Hazel said...

baru dapat lomo tuh hari nih . awesome wehhh >.< tapi film tak beli lagi . beli warna apa ?

Mrs. Farhan said...

sangat suka kamera ni. saya beli rm30 je ari tu. tapi agak leceh bila kena pusing tombol tu manually. huhuhu.

tapi yg terbaik sbb ia x perlukan bateri. =D

NURUL NADIAH MAMAT said...

yang purple tue awesome....hee..

UNA budak BAEQ said...

@JIJI YU er sebab sebab time tuh gatal gatal lagi . kegkeh

UNA budak BAEQ said...

@Cik Hazel serioussss ? haha banyak kaler yang tak best tinggal . igt nak grab kaler merah . beli online ke g kedai je trus > untunglah kalao dekat

UNA budak BAEQ said...

@Mrs. Farhan aah kan sbb dia manual sikit . tu ah tak pakai bateri tapi pkai film yang agak mahal . kehkeh

UNA budak BAEQ said...

@NURUL NADIAH MAMAT ni baru tunjuk sikit kalao tunjuk banyak mesti pakat rambang mata . hikhik

Far8 budak baik said...

seys murahh kot..
nnti kau berjimba2 dlm air tu..
aku nk tgk!!hahaha..
nenek aku pesan dulu..
kalau nak on9
mandai dulu lah..
karang jadi andartu..
hahahaha =p

Red said...

kamera lome cuma yang betul2 pro je handle, gambar dia lawa.

Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

akiko noemi said...

kt mne ye bli ni?

sepatah dua kata

apesal.com