Saturday, August 6, 2011

ISRAEL LAKNATULLAH VS PALESTINE ! TUNJUKKAN SAYANG ANDA PADA SEBUAH NEGARA ISLAM

hanya setiap selang satu jam sahaja boleh vote  lepas first vote. 
berita ni aku jumpa masa dekat fesbuk . dengar kata google sedang buat undian nak namakan negara milik palestine yang dijajah sesuka hati oleh israel laknatullah dalam peta google . dan sekarang ni pon israel dah mendahului palestine dalam sisitem voting nih . masa ni lah kita kena tunjukkan yang kita sayangkan negara yang menjadi negara para Anbiyya . negara Islam .

Google sedang menjalankan vote sama ada ingin menamakan Israel ataupun Palestin dalam peta Google Earth. Israel kini mendahului.. Anda ambil berat kan? Jom undi Palestin!
tahap kesahihan berita ni aku tak tahu . dan belom tentu pihak google akan senang hati nak letak nama palestine sebab dorang pon mesti sokong bangsa dorang . tapi jangan pikir semua itu . yang kita nak kita perlu sokong palestine .dari korang buang masa dok vote2 like gambar awk cun awek cute baik korang vote palestine. bukan sahaja sokong dari segi doa atau pon bantuan yang hanya ikut musim .kejap musim bantuan kejap diam plak .sampai dah berapa puluh tahun mereka tetap macam tuh. sama-samalah kuatkan iman boikot barangan israel / amerika yang sudah menjadi kebiasaan dalam kehidupan seharian kita.



p/s sedar tak sedar banyak barangan mereka yang kita dok guna . spread the loveeeeeee .

UPDATE : STOP VOTING ON THIS POLLL ! CLICK HERE FOR MORE DETAIL PLEASE ! 
THANKZZ . AGAIN STOP VOTING ! 

sila gelak lepas baca.

6 comments:

gedek! said...

uncle pernah jumpa battery HP made in israel....

cheh!

JIJI YU said...

tapi ramai je yang buat2 lupa

Khuzrin Kamarudin said...

Ramai rasanya yang vote Palestine... tapi macam menipu je sistem tu...

15r4el tetap mendahului... cuba tengok komen kat situ...


Cerpen Cinta Si Penjual Kebab

delarocha said...

GO PALESTINE!!

KimiCnoL said...

palestine!! ;)
kimicnol.com??

fatma ayuni said...

salam. sy ada dpt info ni..tp, xtau yg mane satu yg bleh pakai. same2 bace yer.
--> Berhenti sebarkan mesej "Google sedang menjalankan vote sama ada ingin menamakan Israel ataupun Palestin dalam peta Google Earth. Israel kini mendahului........."
read more here: http://fatmaayuni.blogspot.com/2011/08/stop-voting-for-israel-vs-palestine.html

sepatah dua kata

apesal.com