Thursday, August 4, 2011

BILA DAH MASUK U SEMUA BAGUS LA EH EH ? SEMUA DAH JADI GOOD GOOD LA KAN .pffttt

merenung masa depan ? *benci gila caption camnih =.=
tajuk entry sengaja mahu menenangkan perasaan gundah gulana aku =='

kadang-kadang bila orang tanya , weyh hang u mana la ni ? weyh hang p belajaq kat u mana ? memang lah kadang-kadang aku jawab aku kat UTC tak pon UMOBILE kadang-kadang aku jawab dengan muka inosen UMARAHILOVEYOU . selalunya jawapan aku akan disertai dengan sepakan penalti dan sepakan ninja dari yang bertanya soalan.

T_________T aku kolej swasta je kot . takat diploma jeh . degree konon-konon nak apply UUM tak pon UITM , UKM  pon boleh . tapi tu lah dapat u swasta jauh2 . mak aku plak tak bagi p jauh2 nanti sebok nak balik setiap minggu T___T pastu nanti takut terkena kejutan cuaca . sakit tu lah sakit ni lah =.=


tetiba rasa macam budak bodoh plak tak leh nak belajar sampai u hebat-hebat .bila tengok ramai kawan2 semua masuk u dapat u hebat2. tsskk nanti nak pilih laki tak boleh nak demand2 pilih yang hebat-hebat sahaja sebab diri sendiri pon ala kadar je =.='

rasa macam mak mak datin ngan anak-anak beliau je pixca nih *tak ada kaitan entry=..=
UTC : nama bas tambang dekat bahagian utara .
sila gelak lepas baca.

7 comments:

Telaga Putih said...

spnjg hidop kt penang, xpnh nek utc tu.. hehe

::EIDA:: said...

Baru nak tanye UTC tu ape.. HEHHEH~

JIJI YU said...

nasib hari tak menentukan kehidupan masa depan

nub said...

ceq pon penoreh getah ja...sob sob

Cik Ila said...

Mentaliti masyarakat mmg cmtu..
bkn ape,..sbnrnye..blaja kt U lebih senang dr blaja kt kolej sebenarnya..sbb kerajaan tanggung semua benda..bdk2 pn jadi manja2..yuran tak mahal mcm kolej..sbb tu bersepah2 bdk2 masuk U..Takpe,dgree nnti..apply la Uni..

H.J said...

takde hal..ngaji je mana2 pom.yg penting rajin..hak3

Alan D. said...

budak u lagi terok perangai, mcm aku XD

sepatah dua kata

apesal.com