Thursday, July 14, 2011

"PHOTOGENIC PETS CONTEST"

klik BANNER NAK JOIN . eh due date hari ni okehhh 
yeahhhhh contest ni memang best best best ! tak ada lah aku rasa aku tak layak nak join sbb tak payah tunjuk muka sendiri yang tak comel nih hanya perlu tunjuk muka pets yang comel . heheh cepat weyh jom join hari ni kot tarikh tamat selamat aku jumpa contest ni kat blog KUNANG KUNANG . hikhik

so mari kita cekidout gambar si TIGER ngan si oren ngan oren hitam eh aku belom sempat bagi nama dekat 2 ekoq nih . nak kena guna imaginasi yang tinggi untuk choose the best name . cheewaah .



ini TIGER dia suka tengok tivi
usha usha 
ni adik angkat tiger . ada 3 ekor tapi sekor dah mati semalam . tsskkk T____T
tiger kadang2 menunjukkan sifat keibuan beliau dengan menjilat2 adik agkat beliau tapi lepas jilat2 beliau main gigit plak . geezz geram betoi aku . hari tuh jilat2 pungkok si oren sekali si oren terpancut taik kat tiger . baru padan muka . ganas sangat si tiger ni main main cam anak patung . sbb tu nama dia tiger . hee
sila gelak lepas baca.

2 comments:

FasiHaH SupiaN said...

una ooo unaaaa, kucin2 tu ko belikan susu kucing yg mahal tu ek??

JIJI YU said...

ahaha..ceyt..nanti aku nak cari menatang sekor

sepatah dua kata

apesal.com