Thursday, July 21, 2011

"MEGA GIVEAWAY BY YANA & CIK PUTIH"

cik putih dan cik yana

serious hadiah memang awesome nak mati . kalao tak takde maknany aku nak join sbb dah berjuta lemon yang join dan buat aku rasa patah semangat nak join tapi oleh sebab hadiah aku join jugak lpas ditag oleh si inspektor telaga putih

senarai sponsor :
  1. Scarf Sweethoney
  2. Wirda Azurainie.  
  3. Droplet House
  4. Lens Mania
  5. Ayu-Raudhah Shawlstore
  6. Nora Nabella
  7. Applepinkbow
  8. Syafeika Edora
  9. pixel mania
  10. Wan Hazel 
  11. Momo Chan Collection 
  12. NHL Colloection
  13. Kei Seinchi
  14. Sya Razali 
  15. Aimi Craft 
  16. Habibi Hamid
  17. Shawl Az 
  18. Imann Abdul
  19. Aan Boutique
  20. KZ Nabihah Boutique
  21. Ciktiqz Adamaya
  22. Tri Fa
  23. Kittyshawls 
random taggie kepada mereka :
fairuz
kimicnol
ben ashaari
zack zukhairi
fatin liyana
*ada rasa terguris tak aku tag blogger yg hebat ? agagagaga XD

cuma aku musykil nak kena letak enrty penyertaan ni kat blog mana ? dua dua blog kena letak ke atau belog yang aku rasa nak letak ? huuu kang letak dua-dua takut cik putih ngan cik yana fening fening plak kan . ok lah memandangkan aku jumpa kat cik putih punya blog . aku letak kat sana je la . oh lupa dua dua blog ni aku dah follow tao =..=

p/s aku harap dpt macaron dr nora nabella tak pun dpat shawl pon boleh !  tsskk


sila gelak lepas baca.

2 comments:

YOUsoF said...

Tak terguris sebab semua blogger hebat tu kawan aku...





ko tak terguris kan aku cakap macam tu?.. heheh

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

sepatah dua kata

apesal.com