Wednesday, June 8, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1

what say you ?

rasanya dah 3 minggu kan wordless wednesday  anjuran andysahlam nih tapi baru hari ni mood rajin nak join :D oh okay patutya kena diam tanpa kata-kata tapi terderhaka plak .


p/s aku syak kalao tanpa kata mesti orang kata aku mak orang =..=
sila gelak lepas baca.

21 comments:

d_tieah said...

Ape ni????????????/ Gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

Entry Terbaru : Draft Blogger Berwajah Baru

Sunah Mohammad said...

heiiiiiii, mana boleh tulis ape2 dalam entri!!! :p dalam gambo boleh... hahahah~

UNA budak BAEQ said...

@d_tieah kahkah no word . hikhik

UNA budak BAEQ said...

@Sunah Mohammad hahahha reject reject mana boleh dlm gmbar pon tak boleh !

zaty faisol said...

haha.
samalah kita.
baru minggu nie join. ;p

ir yien 9897 said...

AKK yg misali :)

YOUsoF said...

Sebab kat atas tu dah terkeluar kata² maka saya boleh kata NO COMMENT je.. ;D

UNA budak BAEQ said...

@zaty faisol hikhik . lepas nih tiap minggu join ye .

UNA budak BAEQ said...

@ir yien 9897 hahaha akak sepupu .

UNA budak BAEQ said...

@YOUsoF camtu plak . kehkeh

SYAFIQAHSALEH said...

1st time join WW nie..happy blogging :)

~Kirin Selama Perak~ said...

macam bibik ja.
kekeke~

FasiHaH SupiaN said...

agak ar...nampak cam mak budak tu.hehehe

Solihin Zubir said...

bkn mak org la.. nenek.. haha.. xdela.. gurau je.. heheh.. mcm adik kakak.. =)

YOUsoF said...

;D

UNA budak BAEQ said...

@SYAFIQAHSALEH u tooo :)

UNA budak BAEQ said...

@~Kirin Selama Perak~ kuang hajoww kao . aku ingat ada nmpak mcm pilihan mak mentua ke apa . tskk

UNA budak BAEQ said...

@FasiHaH SupiaN kejam . waaa

UNA budak BAEQ said...

@Solihin Zubir lagi kejam ! tskk . kehkeh suwit tak suwit tak . haha

UNA budak BAEQ said...

@YOUsoF :)

fairuz said...

jadah nak wordless wordless semuaa hahaha

sepatah dua kata

apesal.com