Monday, June 13, 2011

TIGER SUDAH MENUNJUKKAN BELANGNYA ! MACAM NAK BUANG SAJA !

masih ada yang belum mengenali tiger si binatang itu ? KLIK SAJA SINI :p

sekarang ni beliau dah pandai berak dalam rumah . berak belakang kerusi . berak atas KATIL ! berak bawah katil . grrr pokoknya berak dalam rumah . memang suka berak tiger nih . ibu aku cakap beliau masih kurang diajar . ya ya lepas nih ibu tolong ajarkan beliau jalan nak ke toilet okay =.= oh sila lah jangan suruh aku postkan gambar berak itu semua . aku pon nak naik muntah bila tengok . kang tak pepasal blog aku jadi blog zombie plak . so aku upload gambar beliau yang suka belagak comel itu .

dah la nak makan pon memilih . sekarang dah tak mahu makan makanan kitten dalam peket . ayah aku senang jeh bagi ikan mentah . mak aku bagi ikan panggang . aku bagi penyepak . bising sangat .

tiger yang suka tengok bola sambil tangkap2 macam boleh dapat =.=

penang penang ! *tetiba

nsem abang main bola . nak suruh dia ngorat tuan aku yang cantik tuh *aku la tuh:p

ya ya nak goall dah tuh .

scrambler

memang sengaja aku nak bagi blur-blurkan gambar . bukan tivi plasma mahupon lcd . tivi 2inci saja. cukuplah untuk tengok forum perdana, alkuliyyah , halaqah ataopon semanis kurma .

psstt psst kemain ramai yang nak tahu result aku . bukan la nak show off tapi aku cuma mampu dapat ben10 saja . cukuplah untuk aku ke oxford nanti . doakan ye =..=
sila gelak lepas baca.

6 comments:

JIJI YU said...

argghh..sebab tu aku tak leh nak bela kucing..

mOon jOhari said...

.....chumilnya.....
nti cikmOon pOst entri sal kucin2 mOon lak ye.....
tguuuuu

merahitujambu said...

dekat sgt tu dgn tv..nk tgok sapa memang ke tu??hehehe..comel jeee

fairuz said...

gua tak reti main ngan kucing. pegang pon tak pernah. hik3 :D

ain revival said...

wahh..kucing pn minat bola.
kucing ain suka gigit kaki orang.tapi x sakit pn..geli jep~

FasiHaH SupiaN said...

una...comelnye kucing kau!!!

sepatah dua kata

apesal.com