Sunday, June 12, 2011

PERGHHHH DAH JUMPA KEMBAR LAH! KEMBAR SEPARA MATANG !

Assalamualaikum peepsss !
sesungguhnya begitu banyak post yang belum dipublish dan masih berda dalam alam draft oleh kerana tidak mempunya kepadatan idea yang membuak-buak ke ladang TIGER . eh ingat nak post pasal tiger hari nih . beliau semakin mengganas dengan aksi hebat selain berak atas katil ! grrrr tapi...

nak kenal dengan kembar separa matang aku tak ? moh ler klik ke blog comel bubles biru beliau . nama dah nak sama dah . cuma aku blog budak separa matang . hahaha jumpa blog nih masa aku singgah blog si yuyu . nampak kat pengomen tegar ada nama nih aku ingat tuh aku . pelik juga aku mana rajin komen kat blog yuyu. haha so so aku pon klik lah .


budak bachelor English nih . memang kalah lah dengan aku . aku nak sepaking sepaking nih mmg hancuss .
most of her entry in english . terpaksa la bukak google translte nanti . hikhik oh ya nampak berat sangat lah blog awak . ada orang cakap letak salji kat blog boleh buat blog kita berat . hehe ini hanya sekadar pendapat seorang kakak  . *hamboihh hang kata blog orang berat. hang ingat blog hang laju ? =..=*
selamat berkenalan budak separa matang ;) jangan klik kanan nanti dia marah . hahaha

kehkeh aksi separa matang
p/s best kan jadi budak separa matang . tak percaya tanya arol si BUDAK KURANG MATANG :p
sila gelak lepas baca.

5 comments:

syrupmasin said...

waa..untunglahh

shiema sufian said...

nanti publish ye entry tuuu :)

mOon jOhari said...

...dah nama budak...mmg kurang matang...hehehe...twin....

NoRMa aZurA iSMaiL said...

wah...cam best jew..jumpa kembar di alam maya

fairuz said...

boleh la kau kenal ngan dia. muet kau kalau tak lepas band 3 and above. wakakakaa

sepatah dua kata

apesal.com