Tuesday, June 7, 2011

NI LAH DIA ORANG BARU YANG PERANGAI MACAM BINATANG !

rentetan dari entry INI INI KLIK SINI YA SINI ! memang tersangatlah binatang kan . suka tao buat comel kasihan sampai ibu aku nak bawak balik rumah bela macam bayi . dah la asyik mengeoww jeh minta perhatian . tak boleh kena tinggal ! yup yup kalao dia dok sesorang atau sesekor ? dia mesti nanges lari2 p cari orang pastu  asyik  nak ikut jeh orang jalan . hurr

ni lah dia . nama dia TIGER ! . mak aku dok panggil nama kelabu . ohh sooo lame ! . hahaha so aku sukahati nak bagi nama tiger . ngehngeh baru brutal tak lembik .

INI DIA INI DIA

eh eh silap silap ini bukan binatang okeh ! ini manusia comel =='


INI BARU DIA NAMANYA TIGER . HAHA



konon ganas mcm tiger . habes domo kat nset aku dia gigit gigit .


alamak lupa nak rotate la plak . teruja nak tunjuk gambar binatang . kehkeh

jom terjah follower 1010 ! blackrose  . thankzz :)
sila gelak lepas baca.

20 comments:

blackroses said...

tq..tq..comle tiger tu

::blog anak jawer:: said...

seyes cute..kalau makhluk ALLAH yg name nye kucing ni mmg comel...geram tgk...

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

syrupmasin said...

fuyooo..tigerr :)

JIJI YU said...

cis2..dah melintas follower aku..ahahaa

Telaga Putih said...

lawa gak bulu dia wlupn ia ada ex jalanan.. huuuuu~

Budak Botak said...

He3, nama dah ganaz...

Entry terbaru -> Leica O Series Kamera Paling Mahal Di Dunia... (",)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


huhuhu..ingatkan binatang apa la tadi.....

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

♥ Frau Reen ♥ said...

blog awk sgt cntik..btw,sy singgah2 and folow..jom folow saye yg msih br ni

YOUsoF said...

Gambar baring pun baring lah. kitorang dapat jugak tengok muka binatang tiger dan manusia comel atas tu hehhe..




Rumah dah tak bela kucing dah since abah tersalah letak racun tikus kat pinggan kucing, kucing termakan then mati samapi berbuih mulut... sooo sad kan. ;|

UNA budak BAEQ said...

@blackroses tak comel sgt . bising , hikhik

UNA budak BAEQ said...

@::blog anak jawer:: yeahhh kucing somel ! walaopon tak berapa comel ttap suka kucing . hikhik

UNA budak BAEQ said...

@syrupmasin hahaha

UNA budak BAEQ said...

@JIJI YU hahaha tapi tak leh lawan jumlah komen ko lagi . cisss

UNA budak BAEQ said...

@Telaga Putih semalam ada jumpa anak kucing bulu putih lagi comelll tapi tak bawak balik sbb kucing tuh ada ibu . huu

UNA budak BAEQ said...

@Budak Botak rupa pon ganas kot . haha

UNA budak BAEQ said...

@BLADE EDGE hahaha makhluk asing .

UNA budak BAEQ said...

@♥ Frau Reen ♥ tqqq ! :)

UNA budak BAEQ said...

@YOUsoF siapa manusia comel =..='

eh eh samalah dah lama kot tak bela since kucing mati kna racun cicak . hehe selamat time tuh ada kt hostel tak lah terasa kehilangan :p

Telaga Putih said...

culik jek ngn maknya skali.. abes cite..

fairuz said...

takde name lain lagi ke -____-"

sepatah dua kata

apesal.com