Monday, June 13, 2011

MUET STUDENT JOM PAKAT CHECK RESULT ONLINE ATAU SMS PUKUL 9 PAGI NI :)

INFO DARI SINI
aku dah penah post pasal nih . entry nih hanya nak mengingatkan saja . kehkeh

yang rajin boleh pergi ke tempat yang korang daftar tuh pada pukul 10pagi . yang persendirian nanti pihak MPM akan pos ke rumah masing-masing . yang teruja nak tao macam aku boleh lah semak keputusan melalui SMS dengan menaip MUET RESULT<> No. K/P hantar ke 15888 atau pon taip MUET<>No.K/P hantar ke 36363 . dah boleh check pukul 12pagi tadi dah . 


yang nak semak melalui lama web boleh check pukul 9pagi nih di http://www.mpm.edu.my/ *mesti lambat nak loading nak masuk web tuh sebab ramai yang nak check result .  ha apa lagi jom la share result . wahaha




GUD LUCK UNTUK DIRI SENDIRI DAN SEMUA YANG AMBIL  :)

sila gelak lepas baca.

6 comments:

MissDT said...

all da best :D

msredcheesecake said...

CIK UNA,
GUD LUCK YEA...HARAP2 DAPAT RESULT GEMPAK...PAS TU BULE KENDURI KEPSI...HHEEE

Telaga Putih said...

so pecer? da lbey kul9 ni.. story ar dpt bp....

ain revival said...

huhu..nanti update result ek~hehe

Ain Zulaikha said...

sape dapat band 1? hahahha
all the best to all student..

fairuz said...

weyh mane result kau? tak share pon? ahaha

sepatah dua kata

apesal.com