Wednesday, June 22, 2011

KERJA DAN KESUKAAN PALING TOP DIGEMARI RAKYAT MALAYSIA

-PENCURI
-PEROGOL 
-PEROMPAK
-PENAGIH
-PEROKOK
-PENTIPU ORANG RAMAI
-PENTIPU DUIT RAKYAT
-PEMBOMOHKAN ORANG
-PENDENGKI
-PEMBUANG ANAK LUAR NIKAH
-PENYEBAB KEMALANGAN
-PELEPAK
-PENGUNDI PROGRAM REALITI
-PEROSAK BANGSA
-PENGAMAL SEKS BEBAS SEBELUM KAWEN
-PENGGIAT TEGAR MLM
-PEREMPIT
-PENDRIFT
-PENCARI PASAL
-pen-faker profil org laen kt fb  ~ cik bibi
-pembelog...? ~ uncle gedek
-PENtido kot?? ~ dzureein

wordless wednesday ?
agak-agak pembaca blog sampah nih ada ke buat pekerjaan macam nih ? gaji tiap bulan kira mcm mana ye ?
atau ada lagi ke yang tak disenaraikan ? sila lah letak diruangan komen :p

p/s seriously patutnya banyak lagi nak taip semlam sebelum tido bermelonmelon idea nak taip tapi semua hilang ditelan mimpi tatkala bermimpi dengan fizo omar =.= inilah bahana kalao time tido lah banyak menda nak tulis . heeeee

sila gelak lepas baca.

10 comments:

haikalblank said...

gaji mereka ikut hasil la...diorang makan komisen je nih...

errk, segala yang melibatkan masalah sosial remaja membuang duit.

pencari pasal juga bergaji kadang2, tapi dibayar dengan mata wang 'lempang'

bibi bibo said...

pen-faker profil org laen kt fb . hehehe .

JIJI YU said...

haha..aku mmg takleyh tido mase keje..tak sempat kot..

gedek! said...

pembelog...?

Dzureein Ezaira said...

haha..PENtipu...lol :D
..PENtido kot??

FariehanIbrahim [LBC] said...

nauzubillah..mtk2 takkan penah wat keje2 camnie. ^_^

emieysandra said...

xmo xmo..nk mkn rezeki yg halal lagi bersih dr dosa kekotoran ;)

FasiHaH SupiaN said...

haha mimpi nak fizo omar saje ko una! ape pun. tahu tak apa, haiz, yang banyak yang tak baik....hurmmmm entahlah labu...

HaNa Hani said...

fuhhh..memg hebak org malaysia
kehkehkeh

d_tieah said...

Aku penulis blog je.. Hahaha.. Gaji takde.. Duit yang banyak keluar bayar internet rm90! Mahal gilerrrrrrrrr..



Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

sepatah dua kata

apesal.com