Wednesday, June 8, 2011

BUKAN WORDLESS TAPI WORD YANG BANYAK PADA HARI SELASA :D

selepas ENTRY INI  . ini kali kedua aku pegi pantai dalam tahun 2011 nih . sebenarnya tak berapa suka pantai sebab trauma penah lemas dan trauma dengan kejadian tsunami yang melanda tahun 2006 tuh . sebab tuh selalu pergi waterfall jeh . lagipon pantai panas . nati hitam lah muka i yg putih slepas diedit nih hikhik

ini sebenarnya hari keluarga tapi ramai jugak sedara yang tak dpt hadir . ayah aku pon tak dapat ikut sebab sibuk . huhu mula-mula nak pergi air terjun dekat tama rimba tepi taman rama-rama tuh tapi ditutup sebab kencing tikus . heheh kemain seronok abang ngan adik aku sebab memang dorang nak p pantai takmo p air terjun . hee siap beli bola 2 bijik nak main bola pantai . memandagkan cuti sekolah kelilig ppantai penuh dengan mausia sebab tuh terpaksa pergi teluk bahang . batu feringghi best lagi sebab ada banyak kemudahan .

bahan muatan melebihi kadar kepancitan tayar

sementara menunggu peserta konvoi yg tersesat .hikhik



polis dan cikgu = tukang bakor

teluk bahang

saya handal dlm berenang di persisiran pantai mnggunakan kaki dan tangan pijak pasir .

cuba teka mana saya . yg baju merah ? pandai !
cam pro . pfftt kita bakoo !

mengangkat budak 10kilo ini sepupu. saya tidak ada adik mahupon kakak perempuan =.=

ada yg tertinggal

masih cool

sangat cool pfft~
sekian terima kasih

p/s siapa lah perempuan-peremouan gedik kat toilet semalam tuh . sampai sploh jam nak tunggu .memang sempat lah nak berbalas2 makian kan . hahaha
sila gelak lepas baca.

13 comments:

KuNanGKuNanG said...

bestnye habiskan masa ngan family...

unieMARKS :) said...

yg sure bukn saya perempuan perempuan itu sbb smlm sya kat kolej jaaa ! hahahaa . :P

bedpet said...

dah besa2 pun masih kena dukung lagi ye. hihi
*merujuk kepada gamba budak pakai baju merah :p

FasiHaH SupiaN said...

nampak seronok je pi pantai...hari tu baru pi pantai...hehe

Cik Suheela said...

i sukaaaa sgt pantai..tak pnh dpt p pantai huhu..

Amiey White said...

mencari kelibat ruang untuk lepak dalam kete yang penuh hahahaha

UNA budak BAEQ said...

@KuNanGKuNanG lagi2 ramai yg join mmg best . hehe

UNA budak BAEQ said...

@unieMARKS :) hahaha selamat la kan . hahaha sengal .

UNA budak BAEQ said...

@bedpet alalalala kita manja tao awak . manja kasih gituu . hahaha

UNA budak BAEQ said...

@FasiHaH SupiaN air terjun lagi best sbb sejuk . pantai panas sikit . tp p mana2 pon ttap best . hikhik

UNA budak BAEQ said...

@Cik Suheela eh biar benar tak dpt p pantai . dok kat mana nih ? =.=

UNA budak BAEQ said...

@Amiey White haha atas bumbung stil kosong derr .

fairuz said...

aaaa bestnyaaa -___-"

sepatah dua kata

apesal.com