Sunday, June 26, 2011

BILA KEJAHATAN DAN DOSA DAH JADI SATU TREND . . .


maka bila dah buat salah dan terbukti bersalah masih boleh menunjukkan riak bangga dan senyum babi kambing.walhal dosa yang dibuat terlalu besar dan memalukan . merogol memfitnah membunuh dan sebagainya .mungkin dalam hati si babi tersebut terasa bangga kerana dapat melakukan sesuatu yang ditakuti untuk dilakukan oleh semua masyarakat . takut kerana masuk penjara atau hukuman sebatan mungkin.

-bapa merogol anak kandung sendiri . jalan dengan mendabik dada tak payah tutup2 muka dgn kain dah sampai berita plak yg kena sensored muka si bapak durjana . bangga kerana dapat melampiaskan nafsu kekuda laut terhadap anak sendiri . syabas . tahniah kerana berjaya mendapatkan satu kediaman rasmi bersama syaitonnirrajim .

-menteri yakni boleh dikatakan sebagai pemimpin rakyat . bangga dapat menggunakan wang rakyat wang yang digunakan untuk membangunkan negara untuk membuat banglo istana mereka . menggunakan duit elaon kerajaan untuk melancong bersama keluarga tercinta . ada juga yang terasa bangga dapat mengaibkan pemimpin yang lain . tahukan anda dosa mengaib itu adalah dosa yang besar . bukan mengakkan kebenaran . banyak lagi cara untuk menegakkan kebenaran bukan dengan cara menggunakan taktik kotor .

-oh sangat nice dikatakan berkorban dedah watak video seks . berkorban mengaibkan orang . berkorban lah sesam sendiri . sangat nice lah manusia zaman sekarang . bukan lah nak mengutuk atau mengentam kerajan digemari ramai. takut pula aku nanti jadi artis . pfft . kalao tak ada kerajan sekarang tak wujudlad malaysia sekarang . membesar seperti juara =.='

-gambar lucah dalam surah Yassin di masjid negeri Pulai Pinang . negeri aku . sengaja mendatangkan amarah masyarakat Islam ? . mungkinkah taktik kotor politik yang semakin melampao ? masa sedang tgk tivi tengah hari tadi. tgk tivi ntv7 . berita tengah hari . terkejut kaget ternganga . semakin berani . semakin berani . apa yang anda rasa ? orang gila yang buat ke ? atau orang yang buat2 gila demi duit ? harap pihak polis dapat siasat dengan teliti . biar si pesalah dapat hukuman setimpal dengan apa yang sudah dia lakukan ! .
KLIK SINI KALAO NAK TAO . 

-membuat maksiat dikalayak ramai . artis yang beragama islam melakonkan watak ranjang yang melampao. trend bangga bila dah tak ada dara . trend bila dapat berkasih sayang dengan sesama jenis . trend dapat pakai baju nampak tetek spenda, baju nampak pusat . pakai seluar pendek nampak bulu kaki . trend dapat cium cium dengan awex/pakwe pastu upload dekat fb . trend minum arak pastu show off dekat fb jugak . hebat hebat. kemain banyak trend yang wujud dengan pesat . eh trend pergi pasar malam time maghrib pon boleh. dah siap2 jamak barangkali yang pergi dan meniaga di pasar malam time maghrib . erm

bangga dapat membunuh , membunuh anak sendiri . membunuh saudara sendiri . bangga  . aku bangga dapat membunuh nyamuk dengan tangan sendiri tanpa bantuan ridsect mahupan sazali shieldtox .

apalagi boleh kata .inikah  malaysia yang kononnya berstatus negara Islam ?
syabas . negara membangun akhlak menurun .


 *aku tao blog aku blog perempuan cantik . terima kasih sedarkan aku
p/s siapa nizam sani ? =.=


sila gelak lepas baca.

11 comments:

Makbed said...

saya bangga jadi rakyat malaysia!

ghab van hal said...

euw...camtu pun ada ke??

mariam safiahkhalid said...

sgt sedih n takut dengan dunia skunk.... bile tgok perogol kena gari, pastu tersengih depan kamera....aku rase cm tak cukup je sumpah seranah aku nih.ergh!nk kasik lebih....

JIJI YU said...

hehehe..aku ade citer hot jugak ni

bedpet said...

malaysia dh mcm negara amerika -.-

Benrauf said...

beginilah negaraku. sedang subsidi rakyat yang cuma 3 billion itu dirasionalisasikan, subsidi IPP kaum kerabat 20 billion dinaikkan lagi. sedang ramai kadazan, bajau dan murut yang masih tak berIC, paki, bangla dan india diberi MyKad biru beralamat Sabah. sedang beratus ribu rakyat hidup dalam kediaman seperti kandang, kos istana dan pkfz mencecah 13 billion, cukup nak membina 130ribu rumah kos sederhana.

walaubagaimana pun saya amat berbangga dengan negara saya.

FasiHaH SupiaN said...

keyword semua hot tu unaaaaa..perghhh...tapi aku setuju last tu, negara membangun, akhlak menurun....

gedek! said...

Uncle peminat belog Nizamsani, tau!

nazirulhazwan~ said...

rakyat lagi rela hidup mewah dari hidup aman, nak buat cane ye dak?


rasekan la effect pembangunan, rogol, seks, rabe, yeah!! aku syg negara seks malaysia.hahaha

Amni said...

huhuhuhu... tak tau la zaman akan datang macam mana...=(

yang menarik,
LAWAK PAGI HARI YANG JIWANG

nizamsani said...

nizamsani yang astro prima tu kot. :)

sepatah dua kata

apesal.com