Friday, June 10, 2011

BILA IBU SURUH AKU JADI NURSE ~~

kalao semua nurse camnih mesti penuh hospital
anas(adik sebelum bongsu) : elok2 pesakit tuh nak baik terus mati dengar suara hang.
zaki(adik last) : kalao pesakit tak mo makan ubat . sekali jerit terus makan sampai tertelan ubat .
ibu (mak aku lah) : patient asyik kena jerkah je lah nanti .
zaki , anas , ibu : gelak jahat sambil berbalas2 kutukan demi kutukan.

aku : alah memang takmao jadi pon . tak tahan geli kalao dengan muntah dan seumpamanya . kalao dengan orang tua lagi tak tahan satgi sedih tengok depa camtuh .kesian okay =.= tapi kalao jaga baby boleh lah :)

depa : satgi penyek baby2 semua tuh .gelakgelak

=..=

bukan tiger

p/s jadi nurse bukan senang . jadi hargailah para-para nurse kat spital yaw :p tapi tak perlulah nak minta nombor bagai =.=
sila gelak lepas baca.

7 comments:

JIJI YU said...

tu jururawat citer blue ke weyh

Telaga Putih said...

sy plg suka g hsptl.. sbb ley ushar awek2 nurse.. hahahahaha tp mntk no tpon, xpnh ag la.. hohhooho

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kalau ada nurse mcm tue kompom tok bomoh x laku lah. semua sakit nak g spital.

Nia Dhani Nasir said...

Mane tau betul2 jadi jururawat..
Org kate jadi nurse ni dpt byk pahala...hehe...
pepun,gud luck for ur future career...

HaNa Hani said...

haha...
dlu pown mak sowh jadi nurse..
p pikir2 blek xsaggup plak
^_^

gedek! said...

Wow!

Uncle suka girls in uniform!

fairuz said...

err awal2 lagi aku tak sukaa jadi nurse -___-"

sepatah dua kata

apesal.com