Tuesday, June 28, 2011

BIAR JADI BELAGAK SOMBONG EGO, JANGAN JADI MURAHAN WAHAI PEREMPUAN



pantang bertemu makhluk lelaki yang diklafikasikan sebagai hensem macho kachak katak dan sebagainya mulalah nak jadi cacing kebangangan . kemaain gedikk dah aku tengok , padahal laki tu bukannnya syok sangat pon ngan hang . depa mmg suka macam tuh .pastu bila laki tuh buat tatao kat hang . hang nak tacing bagai buat mcm hangawex dia pehal la derr.  hey hey wekap lah memang lah. jangan jadi bodoh sampai macam tu sekali . muka dah cantik tapi tak kan lah tak nak bagi akhlak cantik sikit . dah tao cantik tak payah takut kalao laki tuh lari kat org lain . sbb nanti ada lagi yang akan datang usha . tak pon kawen terus. tak payah nak bukti bukti cinta dalm bilik jadah semua . kalao cantik jangan buat macam tuh sebab kalao depa tak percaya ,hang boleh carik lain kan kalao depa kata hang tak tunjuk bukti cinta. susah apa . kata cantik .

tak payah nak buat buat manja gedik geliman sangat . aku pon geli dah tengok . okay memang lah lelaki suka bila buat camtu . eh betul apa . eceh konon tak ngaku . tapi sebenarnya suka kan kan . kajian yang aku buat baru baru ini . err nak juga buat kajian sunsiilk tipu2 ngehngeh . kajian menunjukkan lelaki sangat suka dan menggemari perempuan yang bersifat kelembutan dan kemanjaan . woahhh . kira kira aku memang bukanlah ciri idaman lelaki . phewww kira macam limited editon jugak lah kan .

semah : eleh kao , jeles la kan muka tak cun sebab tu hang kata kami macam tuh .
maya keren : aah , dah kami cun semua orang suka kami . jelez lettewww .

ada aku kesah . ai limited edition perlu ke nak jelez bagai . dari cantik cun tapi dalam busuk tak ada gunanya . tu pon kalao ada yang tak kesah dara tu tak penting la kan  . bangga . lol

p/s pakaian yang kotor boleh dicuci tapi hati yang suci sukar dicari :p kesimpulannya biar lah jadi yang kurang menonjol mahupon dilabel sombong dari dikenali sebagai murahan . sekiann


sila gelak lepas baca.

9 comments:

JIJI YU said...

saya tak suke..

Enchik Nine said...

no comment... ekk...

my etech9[dot]com @ Enchik Nine

NuRfArHaNiAiDa said...

betol2! sokong! biar org ckap sombong tapi jgn jadi aweks gediks & CHEAP! haha.. da bnyak skunk nie..pantang boy bertaraf "ada rupa " usha(a girl).. dah cm cacing kpnasan! kahkah

Amiey White said...

errkkk saya dalam mood sedih pakwe merajuk -.-"

nak comment apa ni ea.

k faham cik

✿ boonga_kecik ✿ said...

itu nama nya pompuan menggeletis. ee, xska kn cmni. kadang2 xcntek mna pn tp dok terhegeh2.

sbr jer la..

Aku nak seketul dslr buat masak sup. Plis. Plis.

merahitujambu said...

ahaha..th xpe..tak suka..tak suka..*sambil pukul bahu kawan..gedik!ahahah

YOUsoF said...

Orang kata biar luar kurang kacak, asalkan dalam cantik... ;)

Bagus perumpamaan yang ko bagi kat bawah tu.. ;D

nazirulhazwan~ said...

ship, gambar awek mane tu?huh

FasiHaH SupiaN said...

fuhh tak suke tak suke..

sepatah dua kata

apesal.com