Saturday, June 4, 2011

PANAS : Shah Jaszle berASMARA dalam video Prema Yin arahan Gambit Saifullah ?

post lama di publish kembali .

source skymania
komen gambit saifullah si director video klip . diambil dari beautifulnara

Utk memendekkan cerita,i x kan comment benda yg x berkaitan dgn MV ni. gejala2 sosial kat luar sana ke, rasuah, politik yg melanda ke, penonton2 yg hipokrit ke….i will not comment on that. just purely about shooting this video, thats it.i will start.mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that.The Storyline.cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu.This is a short story for u, i malas nak explain panjang2.Soalan saya,saya nak tau, apa salahnya video yg ditunjuk kasih sayang suami isteri ni, bukannya ada adegan cium ke, raba2 ke etc…. yg korang nak jadi isu sgt. x de niat saya nak buat kontroversi. Hanya nak paparkan mainnan ego kasih sayang mereka. Tak brapa nak jadi tu productions problem, korang x perlu nak masuk campur.Isunya sebab ade Shahz Jaszle? Gambit Saifullah direct? pasal tu? x de pon cium2, raba2…. knapa crita anu dlm botol ade pasangan Gay main dlm scene ok plak? nampak anu dlm botol ok plak? cerita isteri&…. ade adegan sekian ok plak? mereka hanya memaparkan lakonan cerita. Sama juga saya, bukannya ade kissing ke, raba ke….please explain.
ha apa lagi blogger silalah pakat pakat explain pastu p ping entry dekat page gambit tuh .
gila ke bangang ? tak salah kalao suami isteri dalam video klip ? suami isteri kena baring godek godek macam ikan busuk . sja je kan nak bagi horny . eh kan dah kantoi aku tengok sampai habes video tuh =..= aku nak tengok tang ketiak hitam macam kat komen tuh kata . sumpah lawak komen2 kat beautiful nara . hikhik  tapi mmg alsan tak boleh blah gambit .kiranya kalao nak cium cium nak raba-raba kena jadi suami isteri dalam video klip dulu la baru boleh buat eh ? senangnya dunia . kalao macam tuh pakat main raba-raba lah pasnih . pastu kata storyline dalam video jadi suami isteri . bodoh . ini lah jadinya kalao orang 'beriman' nak bagi komen nak bagi syarahan . si prema yin tuh orang kata bukan islam . tapi si mangkuk shah jaszle tuh islam boleh plak macam tuh ye . dah tu si mangkuk yang jadi pengarah video nih pon Islam . dorang still bukan muhrim la derr . tak kira lah video tuh suami isteri hotak hape kan . .serious prema yin tolonglah jangan nyanyi sambil menari . memang macam beruk dah.paling loser cara dia menari . mmg fail !

siapa lah prema yin nih. tak penah plak aku kenal . dah tuh nak menari pon ikut step ada hati nak buat video klip marilah marilah . dah la menyanyi macam hapa ntah . tak paham langsung aku .konon nak buat macam MV barat letteww kan . tak de point langsung dalam video nih . lepas baca gambit punya komen baru aku tao jalan cerita . itulah melayu . dah melayu nak buat macam barat. tak ada identiti langsung . asyik nak meniru jeh . bila orang tegur mula lah nak bersyarah pakai lutut . nak jugak menang nak jugak betul kan apa yang terang2 dah haram . memang macam tak ada otak dah gambit ni bagi komen . dia kata tak ada adegan raba2 ? cium2 ? habes yang prema yin tuh raba-raba diri sendiri tuh apa cerr ? konon dah clean lah video tuh kalao tak ada cium2 ? bodoh lah kan . doa2 kan lah supaya video nih tak diluluskan .

gambit ?
aku malas nak tunjuk video pepandailah korang cari . tapi aku syorkan janganlah tengok video tuh . tambah dosa jeh . memang sebijik macam video lucah dah . video lucah paling geli aku tengok . ahh artis bila dah naik sikit mulalah belagak diva sampai nak explain pon macam tak ada akal . give him big L !



# cuba nak tengok asmara episod last malam nih . tu pon kalao bolehlah . aku takot kang nanti aku tgk shah jaszle tuh aku terbayang plak video asmara dia tuh =='

gedik gila beliau
sila gelak lepas baca.

7 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

FAILED to gambit! :P

JIJI YU said...

aku tgk itu hari..ehm..dari memule lagi aku dah rase cam lucah dah

Rtp Farra Arisha said...

dunia artis penuh dgn gossip, sudah menjadi lumrah kehidupan. tapi adakah ini benar? hmm...

Wani said...

errr . tak minat GAMBIT :p

Atok Cing said...

mase first2 atok tgok dulu naik power mate atok...makin rabun jadi nye...dgn muka betinaa tu....nak muntah atok la...nasib x sakit jantung...

amranaiman said...

matlamat tidak menghalalkan cara.. =P

fairuz said...

gua tengok video ni mase dia kua awal2 dulu. mase tu sume belom komen lagi video ni. disebabkan menjaga kesucian blog gua, gua tak hingin nak mengkomen video ni di blog gua. lalu gua pendamkan saja sampailah seluruh seantero malaysia mengkaji dan menyelongkar seluruh isi video ini. hahahahahha dah aku merepek. kbai

sepatah dua kata

apesal.com