Tuesday, April 5, 2011

KALAU BISA AKU CERITA'IN PASTI KALIAN TIDAK AKAN PERCAYA~

walaupon aku hamek MUET tapi sumpah aku masih blurr muet tu stand for what ? tapi takpe jangan resau aku dah tao dah lepas aku kuar dari bilik speaking tuh aku try usha belek-belek balik slip muet aku tuh .heheh

soalan speaking memang senang gila babeng . soalan dia pasal internet mengubah gaya hidup macam tu la kan . apa susah seharian hidup bergelumang dengan internet , point gila banyak aku tulih . tapi bila time nak cakap . sekali bahasa  we speak no americano pulakk . heheh biasa lah kalao bab-bab menulih merapu aku boleh jeh tapi bab nak cakap jangan la cakap . aku takut orang tak paham jeh aku cakap british nih -.-

cakap pung pang pung pang last-last bila aku tergagap aku terus tukar topic . padan muka examiner terus kaget apa aku cakap . hahaha nak sangat cakap bila lupa ayat terus ketaq lutut .haha
so kesimpulannya aku suka lah MUET nih . tak sabar nak tunggu lagi 3 test reading listening and writing .so nanti wish me luck yaw . 16 april nih :DD

p/s walaopon tak terror english tapi aku paling sukaaaa BI . hakikat tak reti cakap bi patut diterima dengan tabah dan gagah perkasa (:







aku syak incix lembu tersebut amek MUET dekat kolej -.-



sekian papai aktiviti memasak bermula (:
sila gelak lepas baca.

10 comments:

Miss Eiza said...

Wah :) good luck utk muet :)

nub said...

kahkah. macam hareemmm

JIJI YU said...

muehhe..layan

nazirulhazwan~ said...

kenape aku rase cm aku x pernah amek muet ni.hahahahah

Brother AShraf said...

MUET stand for Malaysian University English test...~ =.='
hahaha...Oh ambik test kat skola mne??

MAKCEK bukan NENEK said...

@Miss Eiza thankz bebeh :)

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub siapa yg haremm nub ? haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@JIJI YU layann apa ? haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ memang lah . hang kan takat tadika jeh . buat2 tanya plak .

MAKCEK bukan NENEK said...

@Brother AShraf hikhik baru tao semalam. amek kat ex-kolej.dah habeh dip baru nak amek(:

sepatah dua kata

apesal.com