Wednesday, April 13, 2011

SEGMEN DIY ! *do it yourself ke ?

nampaknya aku masih sempat grr grrr tarikh tutup dilanjutkan . homegodd
nak join ? takyah la dah lambat . nanti aku tak menag plak . hikhik
okay okay jom lah join . bersaing secara sihat KLIK SINI .

moh lerr kita cekedout soalan-soalan segmen beliau nih . jawab awok jawab .

10 fakta tentang diri saya.
-PEMALAS (mmg sja nak capslock) dan suka TIDOR
-suka masak tapi PEMALAS =.=
-suka makan tapi PENGURUS (kurus maknanya)
- tak ada banyak kawan baik =.= sebab aku suka ALONE 
-tak suka mandi (jgn nak baca sgt lah)
-PEMALU dengan orang yang tak kenal dan org yang kenal =.=
-CEPAT EMO CEPAT TACING =.=
-boleh habiskan masa depan laptop tanpa henti 
-yang ni semua dah tahu . suka kentut perkara biasa . 
-suka simpan coklat dan gula2 yang mint dalam beg. dan BENCI bila membe2 suka ngayat nak meminta coklat haku ! 
*tak boleh ke sampai 20 ? huhu




10 perkara/perkataan yang selalu saya sebut.
-talk to my hand 
-heheh heh heee~
-hehex hohox (OKAY MELAMPAO ASAL SEMUA YANG GELAK2 JEH !)
-ADA AKU KESAH ?
-err~ erk~ grrr~
-ntah hapa-hapa
-sengal lah weyh 
-bodoh bangang
-pehal kao ?
-sobs sobs
(asal semua yang kuang hajoww punya ayat je nih ?) 


10 perkara “pertama kali” dilakukan dalam hidup saya
-pertama kali lahir time 23 0ctober 1990
-pertama kali sekolah time umur 6 tahun 
-pertama kali tgk mak aku masak laksa minggu lepas dan aku tak sempat nak rasa T__T
-pertama kali jatuh chenta dengan orang yang fakupp giloshh .
-pertama kali naik kereta avanza pusing bendang(sawah) tahun nih =.=
-pertama kali jadi perempuan sejati masa umur 19 sekarang dah 21 =.=
-pertama kali pegang duit banyak2 masa dpt PTPTN . 
-pertama kali crushing tapi malu nak cakap . huhu
-pertama kali beli nset tanpa guna duit ayah *lagi 3 tahun* . kehkeh
-pertama kali makan pekasam terus nak makan lagi =.=


pertama kali pakai higheels tu pon wedges sbb takot tergeliat. heee
woahhh banyak lagi nak tulih . oh terima kasih dato siti kerna memberi idea dan peluang aku menulis entry pada hari yg blurr ini . ok jom memasak . papai .
sila gelak lepas baca.

10 comments:

aniswany said...

haha lawak la una nih.sengal je baca semua tuh =p

Nazim Nasri said...

ahaha terima kasih sebab join ye

sueRAFE said...

hai hai pengurus :]
pekasam? saya sakit perut first time makan =..=

nub said...

auw..teringat cinta lama yang pakop gila naa... hahahaha

xazryx said...

yg 10 fakta tu lebih kurang same je dgn aku .HAHA .malas tu penting !

UNA budak BAEQ said...

@aniswany er er ye ke . ala malu lah .hikhik

UNA budak BAEQ said...

@Nazim Nasri kasih diterima :p

UNA budak BAEQ said...

@sueRAFE heheh pengurus besar . lah ye ke . tak sesuai ngan perot kot .

UNA budak BAEQ said...

@nub ahhh kenangan yang fakopp .

UNA budak BAEQ said...

@xazryx yeayy malas tu best kan . heheh

sepatah dua kata

apesal.com