Sunday, April 10, 2011

KOLEKSI GAMBAR-GAMBIR *meh tengok meh*

aku malas nak karang panjang2 hari nih . okay bukan hari ini tapi setiap hari malas . so makanya memang aku patut sangatlah tutup blog ni selama-lamanya . tak layak tak layak . heh
oh ya gambar ini semua tadi aku jumpa masa aku ngah cari gambar bogel  lawak2 nak buat entry la kan .sebab nanti masa aku tulis2 boleh la aku gelak2 sekali walaupon tak lawak .eh kejap semalam aku tengok iklan CORNTOZ . ala iklan yang belia dgn awex beliau tuh . gila huduh bila si awex buat gigi macam tuh . aku pon terkejut mula2 tgk . haha sumpah lawak . kejap nak cari video . hikhik halaaa asal takdak plak video tuh. tak kan tak kuar lagi kot dalam intenet . huuu

dah la mari layan kejap gambar sebab aku malas nak buat entry .


air haram satuuu .
agak-agak air haram tuh air ketum tambah ubat nyamuk ke ? atau tambah taik lembu ?

nice lah pakcek . gelek meyh gelek

oh alahai comelnya . tak sempat nak letak dalam baby stroller plastik pon boleh .heheh


len kali baling tayik baru best . heheh





memandangkan sekarang musim durian . maka ini antara langkah2
untuk memudahkan para pembeli .

konon cool lah kan .

bebudak nih memang . time makan pon nak tido . dasar hanjeng betul =.=

ok bye 

pic taken from google and zon bebas .

sila gelak lepas baca.

9 comments:

nelly said...

haha .pelik2 jep ..

KHRLHSYM said...

hehehe. gambar pelik sendiri takde ke makchek? :p

Arpiiz said...

haha, gerai jual durian pun boleh guna kad..^^

Henry Zackery said...

peerrgghh.. signboard harga minuman paling gempak..hahaha

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

hana said...

hahah..
lawok2..
dh la muncit de ati nk tunjuk perut..
=D

xazryx said...

ganas gile budak kt pantai tuh .HAHA .

fadhdeela said...

sengal jer gambo2 tu..hihi :P

Meh sini: Video:Ratu Cantik Mak Nyah di Malaysia!

Puteri Salju said...

salam singgah..

i follow

Dekcik said...

haha..pelik2 n kelakar pown ade..

sepatah dua kata

apesal.com