Saturday, April 30, 2011

FIVE STAR BUS STOP IN THE WORLD *MALAYSIA ADA ?

hari nih takmo entry berat-berat cuma nak tayang gambar jeh . *sebab tak de idea nak karang-karang .

britain . adaa tb okayy !


around Sao Paulo, Brazil to promote the World Cup


smart mobilities project, this bus stop was presented in Paris in 2008
2008 pon dah maju okayy . pheww

Creative London bus stop by Bruno Taylor

Bus stop designed for the Vitra design museum in Germany.

Fully enclosed bus stop with air conditioning in Dubai


jepun biasalah kalao bab-bab kreatif memang pheww .



ohh rambut afroo

malaysia pulak ada nih :DDD iklan penuh dekat belakang besi pon dah kena curi .
cepat bebenor kalau bab curi mencuri nih . kalao letak bantal kerusi tuh silap2 dah hilang dah .
walaupon dah banyak bus stop kat malaysia dah di ubah suai namun tak delah banyak sangat ,kalo kat kampung-kampung nih masih banyak lagi bus stop kayu nak roboh . padahal aku rasa orang kampung cam aku lah yang selalu naik bus .kalo kat bandar nak hebat je naik kereta moto . ye dak ? =.=

source : google 

sila gelak lepas baca.

20 comments:

KimiCnoL said...

mmg x r kan..owng malysia nie pantang tgk barang2 molek skit..sure nk rosakkan. *termasuk lah aku..hahaha

najwa's said...

hehe org bandar pong naik bas gak, tak pun lrt, yg penting public transport.

siyes santek sangat bus stand diorang ni. suke. :)

Syuk Ry said...

giler best tngu bas cam ni..
Melawat ZOO negara

Mra Mastura said...

suke yg buai tu ha! syok2

keciknyer said...

yang ade tv tu kalau kat malaysia komfem hilang .

http://keciklarh.blogspot.com/

nub said...

nak gak 1 oit..letak kat depan koleh aku.

Syafiq Rosli said...

huhu..klu mcm ni xnaik bas pn xpe..

picairin said...

nak yang buaian tu la...hahahaha999

KHRLHSYM said...

cool giler =.=" yang atas no2 tu macam pelamin

akutetapaku.com said...

klu malaysia ada cmni x smpi bp ari la agaknyer kn..kn..:)

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

UNA budak BAEQ said...

@KimiCnoL aku baru nak termasuk lah kao selamat ko sedar . hahaha

UNA budak BAEQ said...

@najwa's heheh tawu sja nak buat drama sikit . kehkeh cantik kan rasa nak lepak2 takmo balik :p

UNA budak BAEQ said...

@Syuk Ry aman je kan . haha

UNA budak BAEQ said...

@Mra Mastura sesambil tunggu boleh main 2 3 minit . ngehngeh

UNA budak BAEQ said...

@keciknyer tao takpe . haxhax

UNA budak BAEQ said...

@nub haha nah amek la semua . haha

UNA budak BAEQ said...

@Syafiq Rosli boleh buat rnr kan . haha

UNA budak BAEQ said...

@picairin ha amek amek . kehkeh

UNA budak BAEQ said...

@KHRLHSYM nak amek idea utk pelamin letteww . haha

UNA budak BAEQ said...

@akutetapaku.com tao takpe . malaysia malaysia .

sepatah dua kata

apesal.com