Monday, February 7, 2011

Selepas Anwar Hadi Mari Kita layan NigaHiga pulak



well makhluk nigahiga ni dah lama wujud . tak silap dah 3 tahun bertapa dalam youtube tuh . aku ingat dia chinese malaysia . tapi bukan eh . aahh wat ever . aku cuma suka tengok video dia yang super gila lawk tahap babeng . nampak macam gay tapi aku tak tahu lah dia buat2 gay ataupon dia memang gay . aku masih belum habis mengkaji manusia gay nih so aku simpulkan disini apa kata kita teruskan saja sesi nih ? hee

niga higa google
eh eh incix anwar hadi . jangan risau ,i tak kan lupa kan u . eewww . janji kitew berdueww yeww . wahaha *jangan bunuh aku* suka betol aku tengok orang yang berbakat nih . sekejap je dah mencanak2 naik kipas susah mati beliau .hari tuh masa aku follow blog dia baru 400++ follower tapi semalam aku gi skodeng2 pergh dah 1000++ weyh. aku rasa dunia blog ni memang pantas kan berita dia .

ok si nigahiga nie tergolong dalam golongan super lawak nih jugak . eh eh tak percaya pulak  . nah aku bagi tengok sikit video dia . nak tegok lagi banyak klik saja link yang aku bagi tuh .



dear ryan . can u wear a shirt that can cover ur bulu ketiak . disgusting okayy . nak muntah pon ada . eh ke memang kalao lelaki ada bulu ketiak sexy ? aaaaaaaaaaaaaaa *pingsan .suka sangat nak tayang bulu ketiak beliau . banyak kot dalam video lain pon sama . tu jeh yang tak suka yang lain aku suka .lagi-lagi kalao dia buat movie teaser . macam gud gud je . hex so kalao rasa nak emo ke hape ke jom kita layan anwar hadi dan nigahiga . hoyeah .

eh eh nak tao apa anwar hadi kata pasal ryan niga higa ?
"a person who hasn't heard of nigahiga hasn't heard of youtube.. seriously.. :P "
haha baik ngaku yang hampa pernah dengaq pasai ryan nih . haha 
sila gelak lepas baca.

5 comments:

nub said...

amboiiyhh gatai na...

ni suka sbab karya ka sebab depa kacak ni?? hahahah lariiiiii

b a m b a m ' s said...

nigahiga kelakar kannn!!selalu gak follow channel dia..hehehhe

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub dak dak mana ada cek ska sbb nsem . hang tak nsem pon tapi cek suka ja . kehkeh

MAKCEK bukan NENEK said...

@b a m b a m ' s aah klakar gila . haha

Anonymous said...

Nah, I guess NigaHiga existence was about 5 years ago. YouTube deleted his older videos due to copyright issues. He made the first evolution of rants I guess. If you got some time to kill you can go to his official page HigaTV

Just my opinion, no offence.

sepatah dua kata

apesal.com