Thursday, February 24, 2011

SAYA NAK ! SAYA NAK ! saya nak jadi superhero!



aaaaaaaaaaa ni yang aku malas bila dah keja nih . asyik lambat je nak update perkembangan isu semasa di blog .grr grr tak nak tulih banyak . nak join nak join ! nak jadi heroin . nak jadi heroin . err jadi superhero pon takpa . cam BEN10 . HEHEH

sila klik untuk belakon sebagai pembantu rumah dan cleaner . <------ watak utama tuh .
KLIK LAJU-LAJU SINI
sila gelak lepas baca.

15 comments:

nazirulhazwan~ said...

dem, ang mane boleh masuk, kurang tinggi.hhahaha

Solihin Zubir said...

haha.. simplenya..
janji join je eh? hehehe..

Solihin Zubir said...

eh! nk jd superhero kna pkai spender kt luar.. snggup ka? ;-p

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ kuajakk . kurang tinggi takpa comel apa . haha

wey jgn lupa kalao nk buat pilem jgn lupa amek aku jd pelakon .haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@Solihin Zubir aah janji buat entry jeh ha . hehex eh eh err alaa superhero nih tak yah pkai spender kat luaq .hoho

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen.
dtg dr blog abg ben;)
SayaNakSayaNak

man yusoef said...

tu dia....superhero una and the explorer sudah join...haha

Pembawa_Wacana said...

ape lagi...jadi direktor ler pulak...:)

Dda Ly said...

gud luck okd ear..:)

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

d_tieah said...

Mana cerita ko????????????
Aku nak jadi heroin..
Hero mesti nama syah ek..



Entry Terbaru: Lisa Surihani Dan Liyana Jasmay Jadi Wartawan Pulak

JIJI YU said...

bese kalo superhero ni mmg baju deorang..kompom2 ketat2 kat kawasan yang hot2..

MAKCEK bukan NENEK said...

@<a href="#c763289 wakakaka nyampah la hang takmo la dora .

MAKCEK bukan NENEK said...

@Pembawa_Wacana malas nak buat cerita lah .hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@d_tieah aku tak kreatip cam hang la makcik .

MAKCEK bukan NENEK said...

@JIJI YU baru boleh jadi pujaan kan kan . takpe nani tgk boboi boy plak .heheh

sepatah dua kata

apesal.com