Friday, February 25, 2011

PENANG TAKDA KLCC TAPI ADA KOMTAR (;



tak kira nak cerita jugak walaopon penang tu tempat sendirik dan boleh pergi bila2 tapi selalu pergi tak snap2 gambar . kalao ada pon filem yang lama2 dulu . vintage kan . biasalah bila ibu bapa masing2 sibuk bekerja memang jarang sangat nak berjalan kalao jalan2 pon setakat halaman rumah jeh =.= sadis kan .

okay dan bila dah simpan buat pekasam cerita nih memang sahih otak tepu . dah lupa apa yang berlaku ketika mangsa di tempat kejadian  . halamak haih . padahnya bila ada idea nak tulih tapi tak terus update . padan la muka kan . hentuk2 kepala kat dinding sikit . dush dush .

tayang gambar je lah senang . kan ke gambar menunjukkan seribu cerita *winkwink alasan .

mydin ? haha mak aku la nih nak sangat singgah habis 2 3 jam kat sini,hee

cuba teka dekat mana ? amsterdam ? pandai !

ok aksi ganas . aku tak tao ni superhero ke superpower .haih

yeah kugiran tepi sungai

nampak je restoran biasa2 kan tapi makanan dia perghh terbaik .sampaikan mak aku perli-perli
'eh ada orang pecah rekod la hari nih' aku buat bodo cam tak bersalah terus makan nasi sampai nak habis .
rupanya dia perli2 aku bila semua pakat dok tengok sebab sebelum ni makan nasi mana penah habis .sedap punya pasal. hahaha siot jek kang majuk tak nak makan kang .heh


again ? haha muaz hang takda gaya len dah ka ?
dan eh eh comelkan aku ngan ibu buat peace .ibu juga sudah pandai buat peace hasil ajaran aku .haha

tak kira tak kira nak mandi jugak walaupon dah tua gabak. yang laki tu pon asyik buat peace jeh .
yang gemuk itu adeq aku bukan abang yaw .

tamak ya disitu.benda kuning pon nak pelampung sewa pon nak . 

apakah ? ikan duyung ? cetek je tempat nih aku mana berani dalam2 .haha
lagi-lagi bila dengan abang aku yang suka selam-selam tangkap kaki manusia yang lemah nih . tekejut okay.

mangsa tragedi pelampung karam dijumpai terdampar di teluk bahang

hasil tangkapan ikan err ikan dugong .abaikan manusia kuning

nampak sama tinggi dengan ibu (:

okay okay kang letak banyak2 ada pulak yang muntah darah dan keracunan mata . huhu baiklah walaopon mula-mula ekspedisi jelajah penang di cemari dengan pangai adeq aku yang buat hal . dia tak nak ikut tapi mak aku paksa . yelah bukan salu nak outing semua . dia tak nak p sebab time tuh dia kena ciken pox .malu la kan . heheh rasa nak bg penyepak pon ada sebab rosakkan mood tapi last2 semua ok .tu lah tak kan nye berpanjangan majuk dia tuh . tak boleh kalah aku majuk paling lama dalam family .kehkeh

suspek yang merajuk manja2. haha

*entry nie dah lama cuma tak publish .haha
*malam nih parents aku balik johor .kenduri sepupu aku . sobs sobs tak leh ikut sebab keja .huuuu
*ayah aku juga hari ini last kerja. sudah pencen awal katanya  . lepas ni dok rumah bukak syarikat . wahaha 

okay selamat menjamu mata . kalao tak suka katakan babai .
MySpace

sila gelak lepas baca.

8 comments:

Muslimah Optimis said...

xpenah pi komtar..huhu

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

bestnya berjalan dengan family...
bila OE dapat balik Johor nie...
cuti dah tak ada ke???
huhu...

cikblurr said...

tetiba rindu giler2 kat family..dah 3 mggu x blk even umah dgn USM just 15-20 minit ja....huhuhu...

nazirulhazwan~ said...

komtar??fyh, ape bende tu<--menganjing tak komen ni:P

MAKCEK bukan NENEK said...

@Muslimah Optimis komtar tak ada pon . hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd kehkeh sabar cik OE . hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@cikblurr lah biar benar . kehkeh sibok study eh .

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ tak de la anjing sgt . hahaha

sepatah dua kata

apesal.com