Friday, February 11, 2011

mari berehat bersama pelbagai jenis kitkat ! eh eh kitkat pon ada banyak perisa oh.

ingat lollipop je ke ada banyak perisa . okay tak lollipop pon ingat ice pop  je ke yang banyak jenis .kitkat pon hado okay . meriah gitu . ada sesape nak tempah ke ? boleh la call incix zack zukhairi . bukan ke beliau belajar kat jepun . eh ke dia dah balik kalao dah melepas lah kan nak rasa . hax

tanpa membuang masa yang dah terbuang . mari kita lihat pelbagai perisa kitkat yang di jual dekat jepun . kalao lah hampa tak tao kan jepun tuh sejenis menda yang suka sangat nak buat macam2.


jagung bakar tuh

perisa wasabi ke ? hurr green tea rupanya

perisa batu ? gula merah lah .

bubble gum 


perisa kicap . waa

perisa kentang . hoho

amacam ada yang berkenan di hati ke ? kehkeh

sumber terhormat dari website ini .

sila gelak lepas baca.

32 comments:

nazirulhazwan~ said...

da tau la, bo0o0o0.hahaha:P

JIJI YU said...

muhehhe..lorh jepon ni yang ni pon diorang modified

khairul hisyam said...

nak perisa jagung tu. ngeee. cheese cake pun macam sedap :P

Ratu Sulaman said...

perisa potato sure x sedap! werk... x lalu le

fadhdeela said...

alamak bestnyer mcm2 perisa ada..nak kirim la kat spupu la mcm nie!! :P

im following u :)

Meh singgah: Lisa Surihani & Shaheizy Sam Bercinta??

Mama Kembar 3 said...

wah macam macam adaaa... yg blueberry cheesecake cam menarik jaa

yad'z said...

yang ado... hahahahaha

SyahmiFikri said...

wah2.. tak tahan da perisa wasabi.. mst berasap~!!

husna nabila said...

hahahah!! kalau lah ade di pasaran!! ahahahh
kelakar!! ahahah

NURUL NADIAH MAMAT said...

perisa kicap.....pelik......

Mainur Hasnah said...

gempaklah macam2 perisa ya.. jepun memang kreatif..

d_tieah said...

Kenapa aku baru tahu?
Hahahah..
Giler sedap lah kit kat..
Salu rasa yg pek warna merah tu je..

Latest entry : Cerita Korea Versi Blogger Tempatan

L.O.V.E.P-QaH said...

kreatif sungguh... :)

SyedGraphiX said...

perisa bubblegum. hahahaa

Solihin Zubir said...

ahahha.. siyes baru taw..
tak sangka plak ada perisa pelbagai..
yg xtahan, perisa kicap pon ada?
haish! pelik2 org jepun ni..

nub said...

menyelerakan.. heheh

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ ada aku kesah ? booooo !

MAKCEK bukan NENEK said...

@JIJI YU dah nama pon jepun . hehek

MAKCEK bukan NENEK said...

@khairul hisyam hakhak nah amek semua i blanja . kahkah

MAKCEK bukan NENEK said...

@Ratu Sulaman itu lah potato kalao kopok ngan wedges sedap la kan . hehex

MAKCEK bukan NENEK said...

@fadhdeela really kim salam kat sepupu u tu eh . hikhik

MAKCEK bukan NENEK said...

@Mama Kembar 3 menarik kan . hehek

MAKCEK bukan NENEK said...

@yad'z non hado . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@SyahmiFikri itulah tapi bukan wasabi green tea ha . hehex

MAKCEK bukan NENEK said...

@husna nabila kalao ada kt malaysia . camne . hehek

MAKCEK bukan NENEK said...

@NURUL NADIAH MAMAT haha perisa soya kot . tapi saje letak kicap hekhek

MAKCEK bukan NENEK said...

@Mainur Hasnah jepun biasalh . hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@d_tieah aku pon baru tao . hehek

MAKCEK bukan NENEK said...

@L.O.V.E.P-QaH kreatip kan , hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@SyedGraphiX boleh buat cewing gum . hehex

MAKCEK bukan NENEK said...

@Solihin Zubir dorang kalao boleh nak reka memang power . heheh

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub mempersonakan . hehe

sepatah dua kata

apesal.com