Wednesday, February 2, 2011

Mana maruah budak-budak zaman sekarang ? *entry terlucah*

oh tidak punya gambar
aku benci memang pelik lagi sangat tidak enak dengan kanak-kanak/remaja sekarang .mereka terlalu update terlalu biadap ! senakal-nakal kita dulu-dulu tapi mereka ni sejuta kali nakal . oh aku x patot kata nakal tapi dah terlampau nakal . ayat mao power jeh . mencarot sana-sini . tadi ni lah aku baru je balik cari kerja . pastu budak kampung aku nih budak tu mmg aku gila tak suka . dorang suka lepak umah tok aku sesuka hati . ni sepupu aku punya kerja la kan . kawan ngan budak ntah hape2 . perangai sebijik2 cam setan *aku plak ha mencarot* rumah sendiri tak bagi orang masuk rumah orang nak masuk buat harta benda sendiri . aku je lah yang selalu protect rumah tok aku . tapi budak2 ni memang x makan saman , lepas halau esok mai lagi buat muka x bersalah.mmg kurang hajaoo gila .

google

ni nak cerita pasal tadi time maghrib ada budak2 kampung naik moto dok mencarot kuat2 kat budak pompuan yg spesis gedik2 jugak .budak pompuan laki sekarang ni sama jeh pangai .mula2 aku nak sound dah sebab bising pastu aku buat dek lagi tapi bila dah mencarot2 bagai aku keluaq umah terus hoiii jerit2 lah gila berapi aku dengaq x kira dah aku pompuan ke hape. ayah aku pon join sekaki marah dorang .mak aku lagi la siap membebel . gila cakap menda duhh aku nak cakap pon malu . dorang ni memang dah tak de perasaan malu cakap suka hati .memang tettttttttt gila la kan .siyez cakap perangai dorang dah sebijik macam binatang . kecik2 dah pandai x hormat orang tua .hisap gam la hisap rokok sampai muka bibir jadi hitam . tengok pon dah macam orang minyak . aku memang dah lama tak bagi adek aku kawan ngan dorang tuh , gila perangai hodoh nak mampus . sepupu aku yang tok aku jaga tuh aku harap sangat la dorang tuh still okay . yang sulung ayah aku dah hantaq p pondok . bagus la sikit kalao dok kat kampung ni dah jadi hantu .yang adik dia je still kecik lagi .

sigh sigh sigh mengeluh panjang aku bila pikir tenung menghayati apa dah jadi dekat dunia nih .rasa macam nak undur je balik masa yang lalu . zaman kanak-kanak yang belum lagi dicemari ,yang masih mentah tidak tahu bahayanya dunia .zaman yang suci tidak putih bersih dari kotoron degil . tak perlu susah payah guna dynamo ataupon boom boom . tiada lagi kotoron =.= ni bila aku taip je budak melayu ,budak sekolah kt google mak aih gambar lucah 3gp ntah hape2 yang keluar . *ahh tak de makna nak usha buat aku nak muntah jek .T_______T
namun bukan lah selama-lamanya zaman yang suci itu dapat dikekalkan . arus pemodenan teknologi yang semakin berkembang telah disa;ahgunakan oleh pihak tertentu . keruntuhan akhlak . dah macam kita dengar pasal remaja sekrang . kalao nak cerita memang x cukup lah satu entry . dengan gambar yag pelbagai . video lucah yang semakin bercambah . salah siapa nih ? haishh . kecik2 dah pandai beromen dah padai clubbing .dulu kita kecik-kecik ntah menda sex hape pon kita tak tahu . cuma tao main  kawen2 je cam aku =.=
aku dah penah kawen time kecik dulu

ok lah dah dah . sebenarnya banyak yang perlu dibincangkan tapi aku rasa cam sakit hati jek tulis pasal nih.papai eh eh dah bunyi dah lah mercun segala . hoyeah malam ni tak yah tidoq .
happy chinese new year to all non muslim .

sila gelak lepas baca.

6 comments:

nub said...

aku dulu samada men guli x pon men lawan spider.. tu ja la..

Cik Nathrah said...

macam haremmmmmmmmmmm je dorang nie!

MAKCEK bukan NENEK said...

@nubhang x habaq pon aku tao . tapi aku tengok hang macam suka main pondok2 ja . hha

MAKCEK bukan NENEK said...

@Cik Nathrah haha cik nath tao x pa . mmg gila pangai . hee tak tao nak ckp lah . haishh

ZACK ENTRY said...

kurang didikan dan jenis yang tak makan nasihat..

MAKCEK bukan NENEK said...

@ZACK ENTRY tulah tao x pe . huh

sepatah dua kata

apesal.com