Saturday, February 5, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA nak habaq mai


jumpa menda nih kat blog nub pukoi2
terus p terjah owner yang didapati punca pengumpulan kaki blogger utagha .
mehmeh hat utagha mai p terjah blog gadis kampung separa bandar .dan buat entry pasal ni okayy.
jangan lupa add fesbuk dia sekali .
*cek dah add dah tao hat nama una buda baeq tuh . heheh

kenapa nak join ? ini semua sebab jelez dengan gathering sahabat blogger hai tu lah . heheh 
so rasa macam blogger utagha ni pon cool habeh .nanti buat gathering bagi masuk tv plak .hehex

oh ya ya aku dari PENANG. bukan anak mami naaa . anak ibu saja .
ada sape2 blogger yang dok tasek gelugor dak ? 
mai la masuk minang singgah2 umah aku nanti .

MySpace


sila gelak lepas baca.

22 comments:

nub said...

hehhek. ada ka org main minang??


gahaha lariiiiiikk

MAKCEK bukan NENEK said...

hang nak kena pukoi ka nubbb !
grr grr =.=

asphaq said...

Harap2 buat kat PENANG! MUAHAHA. DEKAT SIKIT!

uncle naim said...

xpa2.. meh kami masuk minang. keh2

areripe said...

aku setuju gathering geng utara.
biaq ramai dlu. pastu gather.
baru rancak bagai!

thanks oi, sebab comment header noob tu..

MAKCEK bukan NENEK said...

@asphaq tao tak pa . haha mintak2 ler . hehex

MAKCEK bukan NENEK said...

@uncle naim betoi ka . terharu ceqq . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@areripe haha tu lah kumpoi2 dulu . senang nanti nak rojer2 . hex
*no hal la beb.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join =)

fathiahRAIHANA said...

olaaa orang penang ^^

Nurul Hani said...

saye org pneng la, hehehehe

Solihin Zubir said...

ehehehe.. org utagha mmg sempoi! heheh..

d_tieah said...

Awat tak habaq chek?
Hang dok sana ka?
Aku pun tak tau mana tu..
Tapi aku blaja kt usm (pjj)

Mr.tEkA-tEKi said...

haha...chopsss...
org utaqha dah mai..
BW skali noh
follow pon dah
--->http://lifeisunpredictable91.blogspot.com..
thanxx

MAKCEK bukan NENEK said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr welcomee ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@fathiahRAIHANA helloo dunia . hoho

MAKCEK bukan NENEK said...

@Nurul Hani ye ke ye ke ? jom geng . heheh

MAKCEK bukan NENEK said...

@Solihin Zubir hang tao tak pa . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@d_tieah lah hang tak tanya . haha awat hang x habaq hang dok usm ? kehkeh

MAKCEK bukan NENEK said...

@Mr.tEkA-tEKi terima kasihh naa . jasamu dikenang . hoho

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

sepatah dua kata

apesal.com