Friday, February 4, 2011

IniAnwar Hadi VS Julian Smith

google ada yang ni je ? huhu
*mamat ni low profile nih*hehex
yeahh pada petang yang damai ini marilah kita berkenal-kenalan dengan incix anwar hadi yang sungguh hot gitu. nak sain nak sain ! and for sure ,video dia memang gempak giloshh . first time tengok dah jatuh chenta u .haha oh ya aku jumpa video nih dekat blog beliau encix hazhand .

.

yeah ini dia suspek yang dikehendaki . incix anwar hadi , hoyeah hoyeah .dia budak utagha gak weyhh *er ehem2 dah ada awex belom? nak offer jd awex nih * pang pang =.= beliau ada blog okeh anak pakcik azman . yeay aku rasa beliau akan menjadi artis youtube yang fofulerr tak lama lagi setanding dengan artis2 lain .haha najwalatif pon artis youtube yang aku suka . ohoii , dan jangan lupa cekedout acc utube beliau DISINI . *ini bukan iklan berbayar*




aku penah cakap pasal video julian smith nie . sila klik I MADE THIS FOR YOU untuk maklumat lanjut . hoho julian smith ni macam si anwar hadi tu lah . lawak2 bodo yang memang best . hoyeah yeay aku rasa disini persamaan mereka . lawak mereka sungguh la kelakarr .



aku suka gila video nih sebab apa ? sebab ada lagu All Time low~Break ur Little heart . muaheheh best best best ! beliau nak pegi sydney tu weyh . alahaii 2 tahun . baru nak ajak dating . kehkeh .
buat mu anwar hadi semoga berjaya okayy . dah balik malaysia boleh lah masuk minang i .wahaha

nanti nak cerita pasal niga higa pulak . hadoyai awat ramai sangat manusia lawak kat dunia nihh. huu
sila gelak lepas baca.

16 comments:

nub said...

wahhaa..btoi3.. anak utaghaa!!

baguih dia ni, blajaq2 la english sama dia

nazirulhazwan~ said...

aku ongat anwar ibrahim tadi

bact said...

gua kenal anwarhadi neh..
nk gua smpaikan tak pe lu ckp neh..hahahha

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub memang baguihh . cek suka betoi laki lagu nih .haha *demand*

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ haha search image kat goole nama anwar hadi dok keluaq gambar anwar ngan hadi jeh . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@bactsiyez ke weyh ? wahaha kim salam kat dia sajelah . peminat nih .hohox

bact said...

yezza..junior masa sekolah..
anak pakman coach rugby gua dulu..
hahaa

d_tieah said...

Baru petang tadi kenal dia..
Tengok video2 dia..
Terbaik english dia kan?
Hahaha..
Tak sangka..
Muka dia cam budak sekolah yang mls belaja..

*Thanx ek.. Ade kredit untuk ko kat entry..

Latest entry : Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

Solihin Zubir said...

ahaha.. mmg terbaek ah diana ni..
suka tgok dia wat mimik muka..

►AdamXis◄ said...

as salam una,,,ske arr tgk video2 nie...he3.thnks sharing

MAKCEK bukan NENEK said...

@bactawk junior ke dia junior ? hehex oh oh bangga ayah dia kan .hex

MAKCEK bukan NENEK said...

@d_tieah tao tak pe mula aku tengok dh ckap bi ternganga aku . haha mmg tabik lah .hex

*thankz weyh ^^ cadangan ngek aku tuh lawak2 je .haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@Solihin Zubir alamak diana mana nih ? =.= tak perasan pon . wukiki

MAKCEK bukan NENEK said...

@►AdamXis◄ tao tak pe . best dan funny gila . siap download lagi .haha

asybedazzle said...

oh anwarhadi, boleh tahan femes eh dia ni skang. hehe

Nurul Hani said...

sangat suka anwar hadi, heheheh

sepatah dua kata

apesal.com