Tuesday, February 8, 2011

ESOK ada CERAMAH KPP DAN SAYA RASA TAKUT .GRR

aaaaaaaaaaaa macam mana ni macam mna ? esok mesti saya sorang2 takde kawan .sobs sobs .macam mana .malu malu . huhu nie baru ceramah kalao dah time nak bawak moto kereta tuh macam mana ? lagi lah malu nak kena babai babai bila bawak moto lagi moto . huhu ok ok dah tu jek nak cakap .gabra dan ketakutan .hux
MySpace

p/s pada siapa yang nak join contest tuh sila lah join cepat2 nak ditutup dengan awal .malas nak buat pekasam .hex ok papai . eh eh doakan saya esok .huu
MySpace
sila gelak lepas baca.

20 comments:

AROL DSHW said...

Wajib baca entri INI. Kita hampir serupa. LOL. :D

Jangan risau sangat! Semuanya okay. Cuma akan rasa mengantuk dan nak hempuk kepala penceramah kat dinding jek. HAHA. :D

ARJUNA.Inc said...

hehe..bese la..ala..kjap je..nk ckup syarat je..i dlu duk pn..bler da kua..rsa msuk tlinga knan..kua tling akiri kot..haha..

Heidi Shafiq said...

rilex.. :)

AIMAN said...

dengaq ceramah = tidoq
=)

man yusoef said...

oh ceramah yg sgt membosankan..lama kot dia membebel..dah la tak menghiburkan langsung..haha..tapi pling tak suke bile time test JPJ...haha

nazirulhazwan~ said...

kecoh la lu minah, bukan p perang pon,derm

shahjiehan said...

makcik!!! hahaha... jgn malas2..

MAKCEK bukan NENEK said...

@AROL DSHW haha dah penah baca kot arol .hehex betol betol sumpah ngantuk gilaa .huu

MAKCEK bukan NENEK said...

@ARJUNA.Inc memang . haha nk test komputer nanti kna study banyak lah . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@Heidi Shafiq haha mmg rilex dah nih .hehex

MAKCEK bukan NENEK said...

@AIMAN haha good idea ^^ hex

MAKCEK bukan NENEK said...

@man yusoef haiyohhh time jpj sumpah nanti ketaq2 . huu

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ ahh ka aku nak manja2 pon tak bolehh . grr fishhy ! haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@shahjiehan baikk pakcik tak malas cuma tak rajin jek .hex

Cik Azizah said...

rilek2..apa kata jom join contest ni..mane tahu dapat henpon free..nak tak??

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

nub said...

lau penceramah boring. pukoi dia. hahaha

shah-kayrul said...

bawa chwing gum bebanyak..confirm blh karang mimpi...ok good luck erk....

MAKCEK bukan NENEK said...

@Cik Azizah hikhik nanti una join okay ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub mana boleh ceq dah la sopan santun . hehek

MAKCEK bukan NENEK said...

@shah-kayrul haha esok mati tertelan chewing gum time tido . haha

sepatah dua kata

apesal.com