Thursday, February 10, 2011

cerita aku, dia dan vintage


kom and the typewritter mempersembahkannn filem pecah panggung 2011 aku, dia dan vintage . hoyeahh

barisan pelakon terdiri daripada . . .mari kita terjah .
pelakon kanak-kanak unanot junior
sebelum*aku nih tahun berapa ntah*
selepas
pelakon pembantu
sebelum
selepas
heroin : tiz una surihani evans 0.o
sebelum
selepas


sebelum
selepas

dah dah dah apa kona eh jang letak gambar bebanyak ha macam pelakon cun. macam ada orang nak tengok .haishh =.= memang la orang nak tengok dah aku masuk contest . huuu
hang nak tao menang apa ?? nak tao dak?? meh nak habaq mai .

**fujifilm instax mini**
hang tao dak ni menda apa ? hang tak tao ? hang p google sendiri . aku malas nak habaq satgi hang nak join habes lah aku kalah . hurr =.='' haiyaa apex lu kasi wa menang sajalah .wa janji akan jadi istri u .err~ 

siyezzz selepas aku tergila2 kan camera vintage/lomo seperti ini . aku terus usha usha gambar aku yang kurang cun sejak azali lagi untuk join contest nih *tak pa aku ngaku * huu mak haihh ni aku dah la dok cari kamera jenis lomo nih lama dah .mai mai ada orang nak bagi free . mao aku tak ketaq lutut nak join sekaki . grr tak pa tak dapat fisheye mahupon diana mini mahupon holga dapat instax mini pon best jugak . heheh

walaopon tahap aku nak menang memang tak hadoo bila aku usha usha pix contestant yang lain memang perghh cantik kot dari aku punya . huhu tak po lah den cuba eh . TT_TT setakat gambar tak cun aku apa la sangat nak menang .+.+

nak join jugak meh meh klik sini KOM contest

sila gelak lepas baca.

7 comments:

man yusoef said...

apesal hang join? hahahha...gud luck okeh

Drunbella Khoo said...

gudluck.
(^___^)v

khairul hisyam said...

wow :) nice edit~

MAKCEK bukan NENEK said...

@man yusoef sebab nak kalahkan hang lah . haha gud luck gak weyh ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@Drunbella Khoo u too bebeh ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@khairul hisyam awak punya payung lagi nice ^^ thankz

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest nenek!! ;)
eh makcik..haha..
pecah panggung tu haha lawak2
gudlak ye ^o^

sepatah dua kata

apesal.com