Tuesday, February 15, 2011

apa cerrr ? ce cita ce cita ce cirit lah hang =='

ini lah muka sebenar si cirit . sekian
nak tukar header nak tukar template.
nak tukar header nak tukar template .
nak tukar header nak tukar template again.
ulang chorus sampai muntah 3x

yeah again nak tukar semuanyaaaaa . sebab dah bosan dengan yang sekarang .heh nak buat camneh dah habitat aku cepat bosan dengan menda2 ni semua . okay mistake habitat tuh habit . saja nak dramatik =.=
actually nak tukar lama dah tapi malas nak edit html . banyak lah nak edit . haihh memang perlukan mood rajin yang super extravaganza . okay dah dah .tu jeh nak post .

onthehighway:
-pengalaman operasi mencegah valentiners and lepakers pukul 12.30pagi sehingga pukul 2.30pagi di pantai bersih coming soon . malas nak hupdate lagi .
lastly,
-SALAM MAULIDUR RASUL PEEPS .
sila gelak lepas baca.

22 comments:

Qaseh dalia adelia said...

hoho sume nak tuker hehe

khairul hisyam said...

tukar jangan tak tukar hehehehe

nub said...

selamat maulidurrasul.. blog ang ni tukaq la cmna pon x penah x cantek..

FariehanIbrahim [LBC] said...

eh, same lah kita.
punye habit yg cpat bosan. huuhu T_T

ase nktukar gak design belog tp xtertukar lagi. hehe XD

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikumm...
kak datang kasi gegar blog kamu...GEGAR!!!!!!!

Melati said...

hi =))

first time visit sini =))

Salam Maulidur Rasul

♥ eyka elisha ♥ said...

da cm eyka je ni.hobi time xtau nk wtpe.tkr header n layout ^^

hiro said...

keh2..lawa dah tu.

MAKCEK bukan NENEK said...

@Qaseh dalia adelia hekhek seminggu kna tukar . lain lah mcm qaseh . blog dah cun . hoho

MAKCEK bukan NENEK said...

@khairul hisyam haha mari bertukar .

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub ececeh hang ni malu cek . wahaha salam maulidur rasul jga nub .

MAKCEK bukan NENEK said...

@FariehanIbrahim [LBC] tu la pasal cpat bosan . hehe jom jom tukar .

MAKCEK bukan NENEK said...

@Citarasa Rinduan hoyeahh thankz sis ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@Melati salam maulidur rasul jugak ^^
singgah jgn tak singgah

MAKCEK bukan NENEK said...

@♥ eyka elisha ♥ betul2 walaopon ngah bz pon still ttap nk tukar . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@hiroecehceh . lawa lagi domo yang terapung tuh . hikhik

d_tieah said...

Hahahaha..
Manusia mmg tak pernah puas..
Dan cik una juga tidak terkecuali..
Ngee.. :)
Wei, mmg susahkan nak tuko template..
Bila tuko tu kena plak tambah mana yg dah terbuang skali..
Mcm button like.. Huhh..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

man yusoef said...

much better...sbb sblum ni font tulisan ko agk susah sikit nak baca...huhu

Ujang9897 said...

tuka bf gak ek

MAKCEK bukan NENEK said...

@d_tieah haha tao takpe weyh . memang perlu kerajinan yang super cam aku .haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@man yusoef ye ka weyh . alahai awat takde sapa gitao pon . kesian readers .hehe

MAKCEK bukan NENEK said...

@Ujang9897 kao ada ke gay2 yang nak cari awek ? aku nak . haha

sepatah dua kata

apesal.com