Thursday, February 3, 2011

Contest anda dan kereta kachak cun bergaya

sticky lekatlekat post
CONTEST COOL MODEL KERETA BERGAYA
tajuk kena hebat
nahh budak-perasan-ramai-orang-nak-join-contest-nak-buat-contest-jugak.HAHA sila jangan gelak sebab follower baru 400++ tapi gedix nak buat contest .heheh
so matlamat utama bukanlah nak mencari trafic atau publisiti murahan bila aku buat contest nih.
FYI aku dah lama plan nak murah hati bagi special hadiah untuk kanak-kanak riang aka follower aku nih. cuma masa dan waktu x menentukan aku untuk me'organizekan contest nih .kenapa aku buat contest jenis mcm nih ? sebab aku percaya ramai yang suka ambil gambar dalam kereta kan kan ? ala malu-malu plak nak ngaku .dush laju-laju kang . 

yang pasti gambar hampa semua mestilah dalam kereta ataupon nak jadi ala-ala model sexy posing depan kereta . so gambar dalam atau luar kereta .okayy ? paham ? x paham tanya .segala jenis kereta diterima .hex
tanpa buang masa mari kita lihat apa hantaran syarat-syarat nak join menda alah nih.
  • mestilah warganegara Malaysia yang berusia warga zhulian sehingga lah warga emas .mana-mana pon x kesah .heheh asalkan jangan warga asing ok ok ?
  • hang ada blog ka facebook ka mana-mana boleh join . kalao fesbuk p add aku pastu tag aku ya .
  • ikut suka hati nak follow ke tak nak . aku x suka nak paksa . aku kan una budak baeq . *tetiba
  • buat satu entry bertajuk macam dalam gambar atau contest model kereta bergaya ataupon suka hati korang jugak nak letak tajuk apa  .haha tapi kena ada contest,kereta,cool.
  • letak banner dekat dalam entry dan sidebar blog anda bagi cun sikit blog .hax. dan LINKkan dekat entry dan banner ke blog saya okay^^ dan tinggalkan komen dekat entry ini .
  • tag seratus  3 4 kawan korang dan paksa dorang join . lagi meriah lagi lah mencabar minda ye dak .heheh
  • HADIAH ? mesti korang scroll nak cari hadiah dulu kan .hax so hadiah dia memang x gempak tapi jangan lah plak hang ingat aku nak bagi sebijik kereta atau henfon ka laptop ka .aku masih pelajar yang tiada arah tujuan . sila paham saya ya ? ^^
  • pemenang dipilih melalui kekreatifan gambar dan ke'cool'an gambar yang dipilih oleh juri yang terpilih dan teradil ,hehex


aku x bagi dia join kang dia menang plak .haishh
Due date hantar assingment : SEBELUM AKHIR BULAN DUA *ditukar* ^^
silalah support saya untuk memajukan sukan blogging seantero dunia . oyeahh
MySpace

sila gelak lepas baca.

107 comments:

AROL DSHW said...

Feewwiitt! Cik Una anjurkan contest lah. ;)

fairuzhani said...

alaaa xde kete ferrari la kat u aku. hahaha

nub said...

wahhh!! baguih3!! cayalah!!

=)

nazirulhazwan~ said...

kompem aku mng klu aku join

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/contest-cool-anda-dan-kereta.html

MAKCEK bukan NENEK said...

@AROL DSHW aa jgn lah jgn lah . malu nih .kehkeh jom join ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@fairuzhaniala kao bukan pkai keta lembu je ke ?

MAKCEK bukan NENEK said...

@nub ang kna support aku naa . heheh siyez shit rsa x layak nak buat contest nih ,huu

MAKCEK bukan NENEK said...

@nazirulhazwan~ bek hang join kalao x aku menang. hee

MAKCEK bukan NENEK said...

@Fadzillah Kamarudin yeay peserta pertama .heheh

Sunah Mohammad said...

alamak, takde kete la...:p letak gambar ayah leh? hehehe

amiey lee said...

huaaaa kome tak mau join ke...meh le tgk gambar gedik aiii huahahahahahahahaha

cik pengajur..saya join ye...

http://dvillahati.blogspot.com/2011/01/contest-cool-anda-dan-kereta.html

MAKCEK bukan NENEK said...

@Sunah Mohammad haha boleh saje . tgk lah banner tuh .gambar ayh gak tuh .heheh

MAKCEK bukan NENEK said...

@amiey lee heheh penyertaan diterima . kehkeh

EraWaTiE said...

Salam dik atas kete leh tak dik???he..he..hee

http://erawatie18.blogspot.com/2011/01/contest-model-kereta-bergaya.html

Ummi AmnaAmzar said...

http://amna2amzar.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

ummi dah join
id follower: iza izan

man yusoef said...

eh menarik ni...skrg gak aku pegi keter amek gmbr..haha

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

TQ

Ujang9897 said...

mcm best jer...good luck

::EIDA:: said...

Eida joined =)

http://msieda.blogspot.com/2011/01/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html?zx=2a18dfa57ec02c71

Tq!

Azza Firza said...

gudluck okehh

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam
lisa join

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

tq

nadiah said...

salam Una,saya join ya!

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

jom join GA saya pulak..

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

uNa said...

wokeh..siap..dh join

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

tq

Zur@ZaRi said...

join gak yer=))

http://zuracontest.blogspot.com/2011/01/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

JIJI YU said...

aku takder kete lagi ni....

JIJI YU said...

ni2 aku nak tanye ni..nak join kot fesbuk tu camne lak

MAKCEK bukan NENEK said...

@man yusoef haha ha apa lagi . cepat aku tunggu . haha

MAKCEK bukan NENEK said...

@Ujang9897 hehe thankz ujang . jom jom join .

MAKCEK bukan NENEK said...

@Azza Firza thankz jom la join ^^

MAKCEK bukan NENEK said...

@JIJI YU kao pinjam keta bapak kao lah . x pon kete lembu sape2 ke . grr . oo yang tu kalao gambaq hang ada kat fesbuk pastu malas nak guna blog. hang add aku pastu hang tag je la nama aku kat gambar terbabit . paham x ?

Syafiq Rosli said...

wah ade cntest ye..

Nini D.. said...

saya join!!...

follower : 444

ID : Nini D...

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/01/contest-posing-paling-cool-dalam-kereta.html

asybedazzle said...

hello, trbuka blog ni terus ada contest. woah

cikanna said...

salam cik una,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

jom join GA saya pulak,ada masa lagi..

tq

hubbyhoney said...

ok... saya joint.....

harap diterima....

link saya.....

http://syamsalwa.blogspot.com/2011/01/contest-gaya-mutu-keunggulananda-dan.html

izzah said...

dh join

http://luvwhiteandpurple.blogspot.com/2011/01/contest-cool-kereta-bw-izzah-contest.html

Myvitrd said...

alamak keta takda..memang takda posing gmbar dalam keta ni.. apa pon goodluck semua

Mama Rayyan said...

salam
mama dah join
jumterjah
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/01/contest-gaya-mutu-keunggulan-anda-dan.html

HadifaR_R said...

Saya join :)

http://rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Makbed said...

Makbed join.
Salamat berkenalan.


http://blekros.blogspot.com/2011/01/contest-yang-cool-untuk-budak-yang-cool.html

Dia.Honey said...

salam to tuan rumah...nak tanya maximum berapa gambar? ai ni banyak sgt gamba ngan keta ni sampai ai sendirik rambang mata...ermmmm....berapa banyak gambar ek maximum?

MAKCEK bukan NENEK said...

@Myvitrd heheh sokey apa jenis2 kereta pon boleyh . n thankz .

MAKCEK bukan NENEK said...

@Dia.Honey xkesah nak letak berapa . nanti sy akan pilih gambar yang plg superb okay . ^^

islah_nafsina said...

join dah..
http://islahnafsina.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

EZAN IDMA said...

sory td slh link
ni yg betol



http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html
tq

Siti Noraisyah said...

Siti joined!

http://ctsweet111.blogspot.com/2011/01/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

nurul ainul farhain said...

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergayaaww.html


menjoinkan diri.peace^,^

hanunhamizah said...

hye. saya pun masuk gak ;)

http://nurhanunhamizah.blogspot.com/2011/01/contest-kereta.html

Dia.Honey said...

Hunny Kitty Join :


http://contestsukaaku.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Ayuni Liyana said...

yuni join ;D


http://almondlovers-story.blogspot.com/2011/01/contest-snap-cool-model-kereta-gojes.html

Mr. Swift said...

Oh ini lah blog nenek tu eh? Eh bukan makcik lah. :D

Btw kalau lelaki join takpe ke? I means lelaki yang takde kereta macam saye. T__T

Tak nak ah join. Sedih je. PEACE!

FH said...

join

http://271191.blogspot.com/2011/01/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam..dah join contest ini!!

link untuk contest ini..


jom join colourful contest saya..klik link ini

sepet :) said...

da join . ngeee~

http://rara-minahsepett.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Nora Shahaira said...

salam perkenalan, akak nora dah join..tapi link ade silap sikit..sori ya..

http://aurajarinora.blogspot.com/2011/02/wargh.html

shera haifa said...

shera haifa join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Un Phat Lee said...

bagi gua menang terus boleh tak? haha

a.m.y ^_^ said...

dh join.. =)

http://amieranorizan.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

nur said...

contest yg menarik ni..
Jemput ke:ALL IN ONE

halissa harun said...

done!! :)

http://halissaharun.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

tatiana said...

ting tong!!
gadis jawa join contest nih...

http://tatiana-adauntukmu.blogspot.com/2011/02/ting-tong-contest-againt-n-againt.html

i follow u..nnt follow gadis jawa gak yee..

salam perkenaln dari gadis jawa ^^,

my shaizhar blog contest said...

saya dah joint

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

ezzaty said...

http://atystory.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

s3 said...

dek akak dh join tp pic zmn bujang dulu leh? halal x?huhu
http://ibumaiyakayna.blogspot.com/2011/02/contest-aku-cool-dalam-kereta.html
slamat kenalan

liyana said...

wah..dh ade contest yer..insyaALLAH JOIN=)

ZACK ENTRY said...

tak reti jadi model..semoga berjaya semua..=)

Dia.Honey said...

hai....ai ada update skitttt je gambar....sila la lawat ye hik3

http://contestsukaaku.blogspot.com/2011/01/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

OK AZWA JOIN

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

LYA m@m@ ASYA said...

DAH JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

TQ

Rafidah Bakri said...

saya join :)

http://congekcakdong.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Fathiah Rosdi said...

ellop..i'm followin u..
n join cntest ni jgk..
tx coz wat cntest besh ni...

http://atie-adam.blogspot.com/

wish me luck yer..=)

shah-kayrul said...

Nak join gak....

Tapi camner nak letak sidebar???

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/contest-jom-berkereta-dengan.html

Fara said...

dh join..sila la spotcheck

http://farzly.blogspot.com/2011/02/contest-aku-possing-dalam-keretako.html

tq makcek

rafolian::::~ said...

http://rafoliancontest.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

ada21292@yahoo.com

aeyinn said...

aeyinn join

http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Kehelan said...

salam

sy dh join

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

join

*azni* said...

join gak

http://mamaizzul.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

tq..

~queraiza cullen~ said...

http://queraizacullen.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

saye join..tq
=p

atiEy said...

saye join...
tq,,,
http://atiey-kenangan.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-bergaya-di-waktu.html

JaSSNaNi said...

saya pun nak join. :D

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/contest-gaya-mutu-keunggulan-dalam.html

sharifah athirah izyan said...

i dh join..
http://izyancurlcurl.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html
:)

Rapunzil Özil said...

587 dtg join contest:

http://hanyacontestdantagged.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

NoRMa aZurA iSMaiL said...

salam...

saya join

http://contestheartyz.blogspot.com/2011/02/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

thanx :)

pieyaris said...

joined!!


http://pieyaris.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Awien Heritage said...

sy dah join contest ni..hrp2 terpilih la yer salah sorg pemenang.....ni link ker blog sy....

http://tgawin82.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

Fiza said...

fiza dan join contest ni...ni link umah fiza...

http://miyokocomey.blogspot.com/

atie said...

salam kenal...
saya join
http://atieameera.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html
tq~~

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/contest-anda-dan-kereta-kachak-cun.html

dah join gak!!

~emi~ said...

HEHE...nak join, nak join...
da buat entry dah. t jgn lupe p jenguk entry sy tau..komen2 la sket.huahua...

ni linknye..

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com/2011/02/contest-model-kereta-bergaya-lagi.html

Hyun Ae said...

join jgak...=)

http://ezz-syaz-one.blogspot.com/2011/02/contest-anda-dan-kereta-kacak-cun.html

are_rul said...

Salam Perkenalan..

cuba nak join contest
harap penganjur terima.. hehee

http://azrul-angle.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

♥Princess Delliza♥ said...

DAH JOIN..!!

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/02/contest-cool-gadis-gediks-kereta.html

a n a . i z z t y said...

i'm done :)

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-dan-bergaya.html

Nina Zee said...

done ^_^

http://ninazee.blogspot.com/2011/02/contest-kereta-itu-cool-kerana-saya.html

FizA said...

done! ^_^

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/02/contest-si-gadis-cool-bersama-kereta.html

diyana said...

saya join!! tapi xtau sempat lagi ke x...:)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/contest-cool-bersama-kereta-p.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-model-cool-bergaya-dengan.html

LennMommaChubby said...

joined!... ^^

http://kodoutulu.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-aku-kereta.html


Facebook ID :Marlenna Lenn /
lennchristopher@live.com

fila said...

fila dh join...

http://norshafila.blogspot.com/2011/02/contest-cool-model-kereta-bergaya.html

faiznaimi said...

i'm here Miss Una [",]

http://faiznaimi270502.blogspot.com/2011/02/contest-cool-anda-dan-kereta.html

Have a look k.......

Ju3 Spac3 said...

Finally, last minutes join..hehehhe

http://jue2010.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-aku-kereta.html

thanks for the contest...

AmyZa'aba said...

Hye.,Bru jd followers kamoo dan nk menjoinkan diri.,
sajerk2 jerk..,
HEHEHE...,

http://zulamyzaaba.blogspot.com/2011/02/contest-gayamutukeunggulan.html

sepatah dua kata

apesal.com