Wednesday, December 22, 2010

What Should I do ?


baca Yassin sebelum baca blog ye kawan2

hai hai hai peeps !
sorry . aku sangat malas mengupdate sebarang entry pon
waktu dok kat rumah nih .
gila punya malas tahap babeng .
dan juga sangat sibuk 2 3 hari ini .
ya sangat busy *ni pon selamat dah habeh dah keja2 yang aku dok buat 2 3 hari ini .
ahaa akhirnya habeh jugak martahon movie aku .
semalam ngan semalam lagi aku tengok sampai muntah
cita You Beautiful ala yang cita korea kat tb8 pkul 8.30 mlam tuh.
aku tgk habeh dah .heheh sangat sibok nih tao .
ingat senang ke nak tengok cita nih .kena menghayati bergelak gelak dan menangis .hox
dan konklusinya . cerita ini sangatttttttttttttttttttttt best .
dna sebab ada jang geun suk . tehehe
memang cair habeh aku nagn mamat korea nih . macho kachak tolong kawen dengan saya=.=

oh ya oh ya sebelum tuh .
sorry aku lambat membalas sebarang jejak kasih mahupon tapak kaki
yang hampa semua dah tinggalkan .
semalam kampung aku seharian x da elektrik . so memamg sangat x de mood .
terima kasih yang follow dan mengomen romen komen2 aku .
tunggu kemunculan aku nanti di blog masing-masing .

dan ok dah rasanya .
cam cilaka je entry kali ni .
aku kenapa asyik buat en3 buang masa je eh ?
setiap kali sebelum tido berkoyan-koyan idea datang mencurah2 .
tapi bila bangun memamg habeh lupa semua .
*macam mia dalam cita seribu darab cinta tu plak*
MySpace
sila gelak lepas baca.

No comments:

sepatah dua kata

apesal.com