Friday, December 24, 2010

warghhhhhhhhhhhh susah gila !

pinjam google

susah gila gila gila nak tukar template nih .
lagi susah dari segmen abg ben yang
sedang berkumandang di udara blog beliau .
tadi dah try dah .memang la cantik gila template dia.
merah merah gitu .tapi agak berterabor dengan coding yang aku tambah2 masa template yang lama.
pastu habeh berterabor widget2 aku .
dah betolkan tapi still x nampak cantik dengan
tulisan lah dengan sidebar lah dengan pages lah .

stress sampai x makan lunch lagi nih .grrr .
baru nak pakai template cantik2 macam blog korang .
huuuuu last-last pakai balik yang lama .
selamat dah backup dulu . kalao semangat smpai x backup
mao kentot berdarah aku . silap-silap sampai delete trus blog . heee
nanti2 lah nampaknya nak kena godek-godek lain .
haishh p makan dulu lah .

p/s sapa sapa yang tao kat mana tempat paling senang nak tukar template
mai habaq kat aku naa .nanti aku bagi
kasih sayang . hohox 

sila gelak lepas baca.

9 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

memang sakit ati kalau nak tukaq template...
smua template ada cara masing2...
leceh...
memang kena concentrate 100%...

Cikgu Fikri said...

betul tu..
kadang2 bler nk tukar template ker, cm2 lah kt blog tu. ader jerk yg kena tukar..
tak fhm seh..
huhuhhuuh..
mmg menggeramkan!!!!

forever love said...

xsilap la...blogspot skrg kene pakai coding yg ada xml..bru boleh masuk...xsemua templete sesuai dgn widget yg kte letak nie..kalo nk tukar templete..kene senang hati dulu..kalo x..nty rasa mcm nk balik je lappy tue

MAKCEK bukan NENEK said...

fadzillah kamarudin :
tu lahh kan .
muka ni dah herot piqot dah .
kening terangkat cam kak ziana .
heheh
x pa cuba lain kali .huhu

MAKCEK bukan NENEK said...

cekgu fikri :
memang memang . banyak benda nk kna tukar .
tu x kena ni x kena .
last2 pkai yang lama jugak . sobss

kekelip said...

itula kan..jeles jek tgk page org santek2..tp bler nak wat sendiri pening pale!..hehee..salam singgah~

MAKCEK bukan NENEK said...

forever love :
aah memang guna xml . tapi tu lah ada widget dan coding yang x sesuai .
kena cuba lagi nampaknya

kekelip :
memang jeles . heheh x pe x pe nanti kita mesti boleh buat jugak .gud luck ye . hehehx

CekLa said...

ape jawapan no 3? hahahhahaha!

tieha ismail said...

heheh sebab tuh malas nk tukar template blog...kene pk byk kali....coz dye akan bg byk efek....

sepatah dua kata

apesal.com