Thursday, December 30, 2010

Saya lah awex Raja Gopal

Selamat Petang semua ^^ dah lunch ? dah tengok bola ? grrr
semalam x kira lah fesbuk ke myspace ke frenster ke tagged ke blog ke twitter ke
penuh dengan status pasal bola . hari ni juga masih ada yang mengaum .
syabas korang memang bersifat patriotik .aku yang x tengok pon tao apa yang berlaku hasil dari kerajinan mereka yang mengupdate pape je sal bola .heheh aku pasti muka hampa macam ni tyme tgk bola.
rembat dekat google

semalam saje si fan page khairul fahmi dan juga  blog awex beliau Elia terus memuncak naik . hamboi hampa lepas menang terus pakat dok like naaa . habeh semua player team korang add dan like siap awex2 dorang korang sapu.haha .jangan patah hati ya gadis remaja sekalian .
ada plak tuh habeh semua yang berkenaan ngan bola suzuki la anti indon lah .
hahaha memang hebat lah tsunami kali nih .haihh

hat yang sebelum nih kenai nama pon dak .muka lagi la x kenai terus kenal terus tempek poster player malaysia kat bilik .ganti ronaldinho .wahwah hebat hebat . patriotik betol .
apa-apa pon jangan dilupa .bola bola jugak .semayang jangan lupa .
dah solat ke belom ?
MySpace
sila gelak lepas baca.

15 comments:

man yusoef said...

kan bagus mcm ni...asyik nak Fahmi je..sian Rajagopal...hensem ape dia...hahaha

MAKCEK bukan NENEK said...

man yusoef :
tu lah pasal asyik fahmi la safee la .kesian raja gopal membawa diri kang ke indon .sapa susah .heheh
err yg hensem tuh eh > hensem la jugak haha

Erie said...

Malaysia gemilang! Syabas! seronok betul tengok game malam tadi..
Hahahhaahha

nazirulhazwan~ said...

raje gopal kompem dapat datuk, fami tak. jadi lagi untung ngn rajagopal.hhahah

Cik Moon said...

adeiii..tajuk entry je pun dah wat cik moon tergelak kat opis...

MAKCEK bukan NENEK said...

Erie : haha yaw yaw malaysia boleyy .kehkeh sy x tengok pon sy suka .hox

MAKCEK bukan NENEK said...

incix naz :
tao x pa . sbb tuh la den pilih rajagopal .pandai betoi rncang masa depan .wahaha

cik moon :
hohox ohh sy ceriakan hati anda ?
bahagianya sy .kehkeh

Echin Nadiossa said...

kenapa xde org tau ai dengan rajagobal tu scandal.HAHA.kunalan bekas pakwe aii. ;p

kembatolo™ said...

tampal gambar rajagopal jelah.. haha

woot-woot said...

erk makcek letak gambar ronaldinho ke b4 dis?ekkekekkeke

MAKCEK bukan NENEK said...

echin : wakaka lahh beradu la kita sebelum nih .ai pon scandal si gopal dn juga ex kunalan .awww

MAKCEK bukan NENEK said...

kembatolo :
wahahaha er jangan lah .malam2 asyik nightmare je pulak kan .haha


woot woot :
wahaha x kuasa makcek tao .haha mkcek tampal gambar johny deep pon ibu makcek koyak .haihh

My MiRa said...

hahahhahaahaahah nak gelak boley????mira la salah sorang and adik2 mira yang wat aktiviti like fan page diorang tu...hahahahaha nak wat cm mane teruja sangt......

by the way salam kenal..:)

MAKCEK bukan NENEK said...

my mira :
kehkeh . semua orang camtuh .mmg teruja habeh .bagus lah sokonglah buatan malaysia .hax

salam kenal juga ^^

Ain Asrar said...

hehe rata-rata dok gosip pasal khairul fahmi :D

sepatah dua kata

apesal.com