Wednesday, December 29, 2010

pukul berapa dato harimau ?

perlawanan dibatalkan atas alasan tertentu .
sekian terima kasih .

ok ok ntah sapa la nak percaya kan . wahaha
malam ni fesbuk ,blog dan lain-lain pasti sunyi dan berhantu .hoho
suma pakat mengadap tb la nampaknya.
macam aku yang rumah sewa x dak tv , tepaksa la tengok lappy .
tapi janagn risau kat fesbuk nanti pasti ada je tangan2 yang rajin mengupdate score trkini
pastu dekat chat yang selalu aktif , blog cyber group kat situ nanti mesti ada je yang tolong update .haha
umairah dok pulun cari web tv1 . haha dia memang semangat bab-bab bola nih .
aku ? biasa je . wahaha cool gitu .hax

ok selamat menonton . sila awasi mata anda dari pancaran laser .
ha pastu jangan dok menjuling cari julia perez lak masa dok tengok bola tuh .
selamat masih ada gambar suci sikit dr google
ok selamat menonton . Malaysia boleh !. hoyeah hoyeah.
MySpace

sila gelak lepas baca.

4 comments:

Jeely jelly said...

yeah ! ganbate malaysia ! :p

evagebob vid said...

huhuhu..suda 1 gol!! XD

TheChekJah said...

mlm ni indonesia menang bha.. 2-1 tp total harimau menang... cayalah malaysia...

Ati Masrif said...

salam kenal,

jalan2 cuci mata..

FLW U ^_^

sepatah dua kata

apesal.com