Friday, December 31, 2010

i kiss u , u kiss me . selamat tahun baru ^^

Assalamualaikum peeps .hai kcahak baru balik semayang jumaat eh ? aww patotlah suci je i tengok muka u.nak ngorat boleh ? aaa gila gila.
sebelum tuh mari kita nyanyi lagu Today My life Begin hasil nyanyian pakcik bruno mars kita. oh x suka ye ok lah kita layan lagu alesana~early mourning plak eh ? x suka jugak ? ok jom nyanyi lagu sepohon kayu .
MySpace

hari ni blogger pakat dok update pasal new year dan azam baru . hari tu pasal bola .so aku pon nak update sal new year jugak lah kan .hex sebelum tuh kan kan macam2 kita boleh tao pasal berita terbaru kt blog tak yah tgk paper pon dah tao apa yang berlaku dalam blog .Banyak info yang aku dapat,so bila ngah sembang2 ,boleh lah aku nyampuk2 sal berita semasa .contoh sal kejadian yg pelik2 cam pakcik gay ,pasal sibling loqlaq x dak agama ,pasal artis pasal negara,pasal macam2 lah kan yang aku boleh tao. so ingat ngadap laptop nih sampai x nampak dunia luar ke .sekarang katak dah atas tempurung dah . .
google : haji hussin rahman pinjam gambar sat na .
dunia komputer lagi cepat news tersebar . tv pon aku cam dah malas nak tengok .sampai hari tuh ayah aku mai tengok apa yang aku buat . whoaa selamat time tuh aku ngah taip pasal migrain ,cuba kalao aku ngah tengok redtube .mampus aku .haha *x dak makna lah aku nak g sana tambah dosa*aku layan utube je download lagu .hee
ehsan google
so aku pon cita lah kat ayah aku sal blog aku .dia tao aku ada blog tapi aku harap dia x rajen nak stalk apa yang aku tulih .haha malu tao nanti . haha dorang dah la salu bukak intenet . aaa kadang2 aku bangga dgn dorang.banyak membaca , x kira dari mana sumber nya .tapi sekarang lagi hebat .apa2 je intenet .aku je x ikot jejak langkah dorang suka membaca .baca komik i suka lah .heheh

ok ok tetiba aku tingat ayah aku baca blog aku blog budak separa malang . hahaha MATANG la ayah ,bukan malang .haihh  pastu aku cakap sal nuffnang , aku dapat duit .kehkeh .pastu ayah aku halal ke ? halal la kan sbb kita tolong pomot then dapat duit .camtu la kan ? .err ok aku x tao pape sal nuff sebenarnya .hex

pastu lepas ayah aku tengok apa yang aku buat dan boleh dapat duit plak . terus beliau pegi amek buku tebal2 yang reader digest punya tuh . haa umah aku belambak . dia terus bagi suh aku letak rumusan dalam blog .mak aii dah la english mampus la nak translte .huu .tapi cara belia tuh terus bagi semangat untuk terus berblogging .sayannggg ayah .kehkeh .
pastu beliau cakap nak pakai unify plak kan kat umah ganti wifi tm . awww tapi aku jual mahal .aku cakap la TM wifi yg sekarang pon dah best .connection laju jugak walau kat kampung .beliau kalao dengan aku mesti nak cakap sal IT2 nih mentang2 la aku amek It kan .saja nak test power tuh hax
MySpace
ok ok tersasar jauh . ingat nak cerita pasal azam je tadi .tapi bila bukak cerita pasal ayah ibu .aku mmg x boleh nak berenti cita pasal dorang .
cant tell how much i love them so much . heart both of u . aaa

ok ok nant new entry nak buat pasal azam je . hehex
sila gelak lepas baca.

1 comment:

Cinta.Antara.Kita said...

hye dear..
i follow u..hit me back.. ;)
hapy new year k. ;)

sepatah dua kata

apesal.com