Friday, December 3, 2010

My Daddy and ur Dad = awesome !

saya sayang ayah saya !
heheh en3 ni nak cakap pasal ayah plak .
en3 tadi Link Best dah buat pasal mak aku
ni nak cakap pasal ayah  plak.
baru fair kan . x la nnt dorg majuk x nak suap aku makan dah .hox
budak ni cm minta penampo je

ayah aku pegi MAHA semalam dan semalam skali lagi .
er kira hari rabu dan khamis la .
kitowg x pegi pon ,
sbb baru je balik kan dr selangor .
lagipon ayah aku p rombongan dgn staff ofice dia .

dnga kata MAHA kat serdang tu mmg meriah habeh .
dah la besar luas apa tahap ntah kan .
duhh lao satu family p ni mao 2 3 hari jugak dok sana nak menawaf bg habeh .
sobs sobs x pe x pe laen kali boleh p lagi .huu

smalam smasa tnggu ayah aku balik .
aku dah tertido pon .
okul 12 lebeh baruu ayah aku balik .
terjaga terus aku ,
trus p cek ayah aku beli apa . haha *anak drhaka btol*
bukan nak salam ke apa trus selongkar je beg .
dia beli sikit je brg , beliau kata mmg x sempat . plus ramai manusia .
mak aih mmg banyak kot ayah aku beli coklat ,
beliau kata kat sana mmg beratus org jual homemade coklat nih .
biasalah dah fofuler coklat buatan rumah ni .heh
coklat yg beli kt kl ari tuh pon belom habeh .heh

pastu pastu part ni paling xcited.
ayah aku beli 2 kaen pasang sutera cina  utk aku ngan mak aku .
biasa la kami 2 je heroin dalm family . heheh
lao ramai naya ayah aku nak beli . hox
walaopon pilihan yg agak kaler tua2 kan .
aku x kesah aku terima dgn rela . haha

*padan muka adek aku . korg makan la coklat tuh smpai rongak .haha
abaikan muka kuning itu . heheh

sila gelak lepas baca.

2 comments:

zacky ~786~ said...

ahahaaa..~
rongak !! lme xdgr perkataan tu.. :P

p MAHA mmg mntap...
hari tu g gak.. p mmg xsempat la klw g sehari.. ingat nk g lg...
5hb nie last kn ..
hope sempat la..

makcek bukan nenek said...

heheh .
x pe la tempat dekat .
ni kat utara nih . huhu
dah la ngah exam .
sobs sobs .

sepatah dua kata

apesal.com